Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Galatasaray Galatasaray'da son dakika transfer gelişmeleri! Ismaila Coulibaly tamam gibi! - Galatasaray Haberleri
        1

        Yeni sezon hazırlıklarını Florya'da sürdüren Galatasaray'da gözler transfere döndü. Teknik direktör Fatih Terim idarecilerden transferlerin bir an önce bitmesini isterken, Galatasaray orta saha takviyesi için kolları sıvadı. İşte sarı-kırmızılıların transfer gündemi...

        2

        Mario Lemina'yı yeniden gündeme alan Galatasaray, Gabonlu yıldızın yıllık ücretinde indirim yapması üzerine Southampton'la anlaşma zemini aramıştı.

        3

        Bundesliga'dan Werder Bremen'in talip olduğu Lemina'yı tekrar kiralamaya sıcak bakmayan Southampton, yıldız orta sahayı bonservisiyle göndermek istiyor.

        4

        Lemina için 9 milyon Euro bonservis bedeli talep eden Southampton'la görüşmeler devam ederken Galatasaray'ın gündemine yeni bir isim geldi.

        5

        Galatasaray, Premier Lig'den düşen Watford'un yıldızı Abdoulaye Doucoure'yi gündemine aldı.

        6

        Fatih Terim'in çok istediği 27 yaşındaki yıldız için idari menajer Şükrü Hanedar'ın İngiltere'ye gideceği iddia edildi.

        7

        İngiltere dışından da birçok talibi olan Doucoure'nin 3,6 milyon Euro'luk yıllık maaşı nedeniyle şimdilik zor görünen bu transfer için Galatasaray'ın şartları zorlayacağı öne sürüldü.

        8

        Everton'ın da takımdan ayrılmak isteyen Doucoure için Watford'a bonservis bedeliyle teklif yapmayı planladığı öğrenildi.

        9

        ISMAILA COULIBALY TAMAM!

        Sarpsborg'un 19 yaşındaki yıldız adayı Ismaila Coulibaly'yi de gündemine alan Galatasaray, Malili futbolcuyla hemen hemen her konuda anlaşma sağladı.

        10

        Scout ekibinin raporu doğrultusunda Fatih Terim'den de onay alınan genç orta saha için Sarpsborg'la masaya oturan sarı-kırmızılı idareciler, Norveç temsilcisiyle de el sıkışma noktasına geldi.

        11

        Galatasaray'ın Coulibaly için Sarpsborg'a yaklaşık 600 bin Euro bonservis bedeli ödeyeceği kaydedildi.

        12

        Mali U19 Takımında da forma giyen ve bu sezon yıldızı parlayan Coulibaly, 14 maçın 12'sinde forma giyerken 4 gol atıp 1 golün de hazırlayıcısı oldu.

        13

        Adının Galatasaray'la anılması sonrasında Norveç basınına konuşan 19 yaşındaki orta saha "Benim gibi genç bir oyuncunun Galatasaray'a transfer olması çok gurur verici ve çılgınca bir şey olur. Haberi görünce inanamadım. Çok heyecanlandım. Hemen menajerimi ve bazı antrenörlerimi aradım. Haberlerin ne kadar doğru olduğu konusunda henüz bir bilgimiz yok. Ancak, çok heyecanlandığımı itiraf etmek istiyorum." demişti.

        14

        ALHASSAN YUSUF'A DA KANCA

        FFP nedeniyle sattığı kadar oyuncu alabilecek olan ve elinden çıkarmak istediği futbolculara şimdilik tatmin edici bir teklif bulamayan Galatasaray yönünü kuzey ülkelerine çevirdi.

        15

        Sarı-kırmızılıların İsveç ekiplerinden Göteborg'da forma giyen 20 yaşındaki Alhassan Yusuf'u da takibe aldığı öğrenildi.