Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Galatasaray Falcao flaş açıklamalar! Sırada 2 bomba daha var -Galatasaray son dakika transfer haberleri - Galatasaray Haberleri
        1

        FALCAO'DA SON DURUM

        Fransız ekibi Monaco'nun Sampdoria’yla oynadığı hazırlık maçının ardından Radamel Falcao açıklamalarda bulundu.

        2

        Monaco’nun kendisine yeni sözleşme teklifinde bulunmadığını söyleyen Falcao, iyi teklifler aldığını ve bir an önce geleceğiyle ilgili durumun çözüme kavuşmasını istediğini söyledi.

        3

        Kolombiyalı yıldız yaptığı açıklamada, “Kulüp bana sözleşme uzatma teklifinde bulunmadı. Sözleşmemin bitmesine 1 yıl kala bana iyi teklifler geliyor” ifadelerini kullandı.

        4

        CENGİZ'DEN TAMAM İŞARETİ

        Galatasaray'ın Panathinaikos ile oynadığı hazırlık maçında bir Galatasaray taraftarı, Başkan Mustafa Cengiz’e, “Başkanım Falcao’yu getir” diye bağırdı. Cengiz ise bunun üzerine eliyle “Tamamdır” işareti yaptı. Bu hareket, sosyal medyada binlerce beğeni aldı.

        5

        AHMET BULUT DA AÇIKLADI

        Galatasaray taraftarlarının yolunu gözlediği Radamel Falcao konusunda menajer Ahmet Bulut açıklama yaptı. TRT Spor'a konuşan Bulut, "Falcao mukaveleli futbolcu. Bir şey söylemem doğru olmaz. Bu transfer için uğraşıyoruz. 3-5 güne kadar sanıyorum bu iş belli olur" açıklamasında bulundu.

        6

        2 BOMBA DAHA YOLDA

        Galatasaray'da transfer çalışmaları bütün hızıyla devam ediyor... Cimbom, Kostas Mitroglu ve Mbaye Diagne ikilisini yollayıp iki yeni santrfor alacak. Bunlardan biri günlerden en çok konuşulan isim Radamel Falcao ama diğerinin kim olacağı da merakla bekleniyor...

        7

        Teknik direktör Fatih Terim'in listesinden birçok isim bulunurken Samatta, Okaka, Cenk Tosun öncelikli isimlerdi.

        8

        Cenk için daha önce Everton’ın kapısı çalınmış ancak olumlu geri dönüş alınamamıştı. Juventus’tan Moise Kean’i kadrosuna katan İngilizler santrfor hattını güçlendirdi ve Cenk bir anlamda boşa çıktı.

        9

        Galatasaray, milli golcü için şimdi yeni bir çıkarma hazırlığında. Beşiktaş döneminde Ryan Babel ile çok sıkı arkadaş olan Cenk’in sarı-kırmızılı takımda oynamaya ve yeniden Şampiyonlar Ligi’nde boy göstermeye çok hevesli olması da Aslan’ın elini güçlendiriyor.

        13

        DİAGNE EVİNİ SATTI

        Katar'ın Al Raya Sport gazetesi, “Diagne, İstanbul’daki evini sattı ve Al Rayyan Kulübü safl arına katıldı” haberini duyurdu. Daha önce yine Katar medyasında çıkan haberlere göre; Al Rayyan, Galatasaray’a 14 milyon euro bonservis bedeli ödeyecek.

        14

        İTALYANLAR DA YAZDI: HAKAN ÇALHANOĞLU

        İtalyan basını, Galatasaray’ın Milan forması giyen milli futbolcuya yöneldiğini yazdı.

        15

        İtalyan La Gazzetta dello Sport gazetesinin muhabiri Nico Schira, Hakan ile Galatasaray ve Leipzig’in ilgilendiğini ve Milan’ın oyuncu için 18-20 milyon Euro arası bir bonservis ücreti istediğini yazdı.

        16

        CUELLAR İÇİN SICAK TEMASLAR

        Teknik direktör Fatih Terim'in çok istediği orta saha takviyesi için çalışmalarını sürdüren Galatasaray'da rota forvet hattında olduğu gibi yine Kolombiya'ya döndü.

        17

        Flamengo'da forma giyen Gustavo Cuellar'ı almak isteyen sarı-kırmızılılar, Brezilya ekibinin kapısını çalacak. 3-4 milyon Euro'luk bir bonservis önermeyi planlayan sarı-kırmızılılar, teklifinin ret yanıtı alması halinde ise rotayı diğer isimlere çevirecek.

        18

        Aslan'ın bu mevki belirlediği listede başı çeken isimlerden birisi Nuri Şahin. 30 yaşındaki milli futbolcunun gelmeye sıcak baktığı ve 1 yıllık sözleşmesinin kaldığı Werder Bremen'le anlaşılması halinde imzayı atacağı kaydedildi.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ