Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol SICAK GELİŞMELER! Falcao ve İrfan Can'da son durum! Galatasaray'da son dakika transfer haberleri - Futbol Haberleri
        1

        Transferde sessiz kalan Galatasaray'da sıcak gelişmeler yaşanıyor! Bir süredir kadrosunu güçlendirmek için şartları zorlayan sarı-kırmızılılar bombaları patlatmaya hazırlanıyor!

        2

        Galatasaray ilk olarak Henry Onyekuru'u açıklayacak. Nijeryalı oyuncunun bonservisini alabilmek için Monaco ile görüşmelerini sürdüren sarı-kırmızılılar, Fransız ekibiyle anlaşma sağladı.

        3

        FFP nedeniyle 23 yaşındaki futbolcuyu zorunlu satın alma opsiyonuyla renklerine bağlamak isteyen Galatasaray, Monaco'nun sonraki satıştan yüzde 50 pay istemesiyle birlikte B Planını devreye soktu.

        4

        Monaco'ya sonraki satıştan yüzde 30 pay öneren sarı-kırmızılı idareciler, Onyekuru konusunda Monaco'nun inadını kıramayınca zorunlu satın alma opsiyonu yerine satın alma opsiyonu önerdi.

        5

        Galatasaray'ın, Monaco'yu 250 bin Euro'luk kiralama bedeli ve 6 milyon Euro'luk satın alma opsiyonuyla birlikte ikna ettiği ve Onyekuru transferini açıklamaya artık saatler saydığı öğrenildi.

        6

        HALİL DERVİŞOĞLU SÜRPRİZİ!

        Galatasaray, U21 Milli Futbol Takımı'nda da forma giyen Halil Dervişoğlu'nu gündemine aldı!

        7

        Falcao ve Diagne'nin muhtemel ayrılığı sonrasında santrfor bölgesinde seçeneği kalmama ihtimalini göz önünde bulunduran sarı-kırmızılılar, milli futboolcunun kulübü Brentford'la masaya oturdu. Öte yandan Halil Dervişoğlu'nun babası Muzaffer Dervişoğlu ise kişisel sosyal medya hesabından oğluyla ilgili Galatasaray paylaşımı yaptı.

        8

        İngiliz ekibinin 3 Ocak 2020'de 3 milyon Euro bonservis bedeliyle renklerine bağladığı 21 yaşındaki futbolcu bu yaz Twente'ye kiralanmış ancak Ocak 2021'de kulübüne geri dönmüştü.

        9

        İRFAN CAN KAHVECİ İÇİN LUYINDAMA + 5 MİLYON EURO + YÜZDE 50 PAY!

        Galatasaray, Fatih Terim'in ısrarla istediği ve sarı-kırmızılı kulübe transfer olmak istediği babası tarafından açıklanan İrfan Can Kahveci için de Başakşehir'in kapısını bir kez daha çaldı.

        10

        Tecrübeli çalıştırıcının 'Daha ciddi görüşmeliyiz' dediği İrfan Can Kahveci için Göksel Gümüşdağ'la başkan Mustafa Cengiz ve Abdurrahim Albayrak görüştü. Sarı-kırmızılıların teklifini 5 milyon Euro'ya çıkardığı öğrenildi.

        11

        Daha önce İrfan Can Kahveci için 13 milyon Euro ya da daha farklı formüllerle benzer bir değer talep eden Gümüşdağ ise Galatasaray'ın bu teklifine Luyindama, 5 milyon Euro ve sonraki satıştan yüzde 50 pay olarak yanıt verdi.

        12

        FALCAO BOMBASI!

        Sakatlık sorunları nedeniyle Galatasaray'da geleceği artık sorgulanır hale gelen Radamel Falcao'yla ilgili de sıcak gelişmeler yaşanıyor!

        13

        Başkan Mustafa Cengiz'in "Güney Amerika'dan kendisine teklifler var ancak henüz beğenmedi" dediği Falcao'nun ülkesi Kolombiya'dan sonra eski kulübü River Plate'in bulunduğu Arjantin'den de iddia geldi.

        14

        TNT Sports Arjantin'in haberine göre Radamel Falcao kariyerine Türkiye'de devam etmeyecek! Kolombiyalı yıldız, Güney Amerika'ya dönerek futbol hayatını burada sürdürmek istiyor!

        15

        Arjantin merkezli Ole Gazetesi'nin haberine göreyse Falcao da Galatasaray'dan ayrılmak istiyor ve ailesi için de en uygun kararı vermek istiyor.

        16

        "FALCAO, RIVER'I ARAMALI"

        Falcao'nun River Plate'e transfer olması için mali anlamda fedakarlıkta bulunması gerektiğinin altı çizilen haberde şu ifadeler kullanıldı:

        17

        "River, Pratto'yu Feyenoord'a gönderdi ve şu anda bir forvet arayışı içerisinde. Falcao, River için açık opsiyon ancak bu transfer sürecinde Kolombiyalı futbolcunun bazı ekonomik fedakarlıklar yapması gerekiyor. River, Falcao'yu çok istiyor ancak bu buluşmanın gerçekleşmesi için Falcao'nun teknik direktör Gallardo'yu araması gerekiyor"

        18

        ÜÇ ŞART VAR

        Sporx'in aktardığına göre River Plate'in Radamel Falcao'yu kadrosuna katabilmesi üç ön şartı var;

        19

        * Galatasaray'da bonuslarla beraber yıllık 5 milyon euroya kazanan Falcao, maaş seviyesini 2.5 milyon euroya da kadar indirmek zorunda.

        20

        * Galatasaray ile sözleşmesi devam eden Falcao için herhangi bir bonservis bedeli ödenmeyecek.

        21

        * Sağlık raporunun ardından sözleşme görüşmelerine geçilecek ve Falcao'nun sözleşme süresi 1.5+1 yıllık olacak.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ