Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Galatasaray Son dakika: Galatasaray'da yıldız yağmuru! Galatasaray transfer haberleri - Galatasaray Haberleri
        1

        Halil Dervişoğlu ve Henry Onyekuru'yu İstanbul'a getiren ve KAP bildirimlerini yapan Galatasaray transferde hız kesmiyor!

        2

        Portekiz basını dün Galatasaray'ın Benfica'nın stoperi Ferro'yu kiralamak için görüşmelere başladığını haberleştirmişti. Benzer bir iddia da İtalyan basınından geldi.

        3

        Record gazetesinin haberine göre; sarı-kırmızılı takımın, Benfica forması giyen 23 yaşındaki savunma oyuncusunu sezon sonuna kadar kiralamak istediği belirtildi.

        4

        TuttoMercato'nun haberine göre Galatasaray ile Benfica, Ferro'nun kiralanması konusunda görüşmelere devam ediyor.

        5

        Piyasa değeri 8 milyon euro olan 23 yaşındaki Portekizli stoper, bu sezon Benfica'da sadece sadece 3 lig maçında forma giyebildi.

        6

        MOSTAFA MOHAMED YENİDEN GÜNDEMDE!

        Forvet arayışlarını da sürdüren Galatasaray, Mısır Ligi ekiplerinden Zamalek forması giyen Mustafa Muhammed için de ısrarını sürdürüyor.

        7

        TRT Spor'un haberine göre Mbaye Diagne’ye gelen teklifleri değerlendiren yönetim, Mısırlı golcü için bir teklif daha sundu.

        8

        23 yaşındaki futbolcu için 1.5 yıllık opsiyonlu kiralama teklifi yapan sarı-kırmızılılar, Mostafa Mohammed ile kadrosunu güçlendirmeyi amaçlıyor.

        9

        ZAMALEK'TEN AÇIKLAMA

        Galatasaray'ın transfer gündemindeki Mostafa Mohamed için Mısır cephesinden kritik açıklamalar geliyor. Başkan Yardımcısı Hisham Ibrahim ile İcra Kurulu üyesi Ibrahim Abdullah konuştu.

        10

        İKİ TEKLİF DAHA VAR

        Sporx'in haberine göre Zamalek'in Başkan Yardımcısı Hisham Ibrahim'den sürpriz bir açıklama geldi. Hisham Ibrahim, "Saint Etienne'nin teklifi dışında Mohammed için iki teklif daha aldık. Saint Etienne ile sayfayı tamamen kapattık, onlarla bir daha görüşmeyeceğiz. Gelen teklifler üzerine komitemiz incelemeler yapıyor. Sonrasında kulüpler ile görüşme olacak." dedi.

        11

        "GALATASARAY'A GİTMEK İSTEMİYOR"

        Zamalek'in İcra Kurulu üyesi Ibrahim Abdullah bir televizyon kanalına canlı yayınla bağlanarak, "Galatasaray'ın yeni teklifinin olduğu iddialarına şaşırıyoruz. Onlara oyuncunun Galatasaray'da oynamak istemediğini söyledik. Oyuncumuz için ayrılık kapısını kapatmadık ama kesin olarak Saint Etienne'ye vermeyeceğiz. Küçük bir paraya asla bırakmayız, sadece iyi bir bonservis alırsak gider" sözlerini kullandı.

        12

        İRFAN CAN İÇİN GÖRÜŞMELER SÜRÜYOR

        Sarı-kırmızılılar, İrfan Can Kahveci'yi de kadrosuna katmayı hedefliyor.

        13

        Yönetim, Medipol Başakşehir ile Trabzonspor arasında oynanacak Süper Kupa maçından sonra bu transferi resmileştirmeyi amaçlıyor.

        14

        Medipol Başakşehir’in para+Emre Kılınç isteğine olumlu yaklaşmayan Galatasaray, sadece bonservis bedeli ile İrfan Can'a sözleşme imzalatmayı istiyor.

        15

        Turuncu-lacivertli ekibin 10 milyon euro istediği milli futbolcu için sarı-kırmızılıların 6 milyon euro ile birlikte geri kalan bonservis bedelinin ödeme şekli için görüşme yapacağı kaydedildi.

        16

        DIAGNE'DE KRİTİK HAFTA!

        13 milyon Euro bedelle Kasımpaşa'dan transfer edilen Mbaye Diagne için İngiliz ekibi West Bromwich'in ilgisi vardı.

        17

        Sporx'te yer alan habere göre Ada temsilcisi, Galatasaray'la temas kurup, görüşmelere başlasa da bu pazarlıklardan henüz olumlu bir sonucun çıkmadığı öğrenildi.

        18

        West Bromwich kiralama formülüyle transferi çözmek isterken, Sarı-Kırmızılılar sözleşme zorunlu satın alma maddesi de koymayı hedefliyor. Tarafların bu hafta içinde bir kez daha görüşeceği vurgulandı.

        19

        SAĞ BEKTE ROTA İSMAİL ÇOKÇALIŞ

        Yılbaşı gecesinde gözüne havai fişek gelmesi sonrası tedavi altına alınan Omar Elabdellaoui'nin sakatlığı, Galatasaray'daki sağ bek planlarını da bozdu. Martin Linnes'in sürekli düşen performansından memnun olmayan Fatih Terim, Şener Özbayraklı'yı denemiş ancak tecrübeli bekin sakatlanması sonrasında yönetime sağ bek transferinin yapılması talebini iletmişti.

        20

        Bu konuda bir oyuncu havuzu oluşturan sarı-kırmızılı teknik heyetin ilk sırasında ise Bursasporlu İsmail Çokçalış bulunuyor. Habertürk'ten Çağatay Çelik'in haberine göre Bursaspor yönetimiyle cuma günü görüşmeler yapan sarı-kırmızılı idareciler, genç sağ beki kadrosuna katmak istediklerini dile getirdi.

        21

        Bursaspor yönetimi ise Galatasaray'dan 1,5 milyon Euro'luk bonservis bedeli talep etti. İki kulüp arasında görüşmelerin devam ettiği öğrenilirken Bursaspor'un 1,5 milyon Euro'nun altına inmeye sıcak bakmadığı kaydedildi.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ