Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Galatasaray Galatasaray'da son dakika transfer haberleri! Evander ve Morutan... William Carvalho'dan çok konuşulacak hamle - Spor haberleri - Galatasaray Haberleri
        1

        Yeni sezon hazırlıklarını Avusturya'da sürdüren Galatasaray transfer için girişimlerde bulunmaya da devam ediyor.

        2

        Okan Buruk'un takviye istediği orta saha ve santrfor bölgesi için çalışmalar yürüten Galatasaray'da Fredrik Midtsjö transferi için geri sayıma geçti.

        3

        AZ'nin Norveçli yıldızı ön elemede oynatmak için izin istemesi üzerine Galatasaray, Hollanda ekibine rest çekmiş ve "Oyuncuyu 12 Ağustos'ta değil hemen istiyoruz" yanıtını vermişti.

        4

        AZ'den ayrılmak isteyen ve Galatasaray'a transfer olmayı hedefleyen oyuncunun menajeri Anders Carlsson'un geçen günlerde İstanbul'a geldiği ortaya çıktı.

        5

        Midtsjö'nün menajeri sarı-kırmızılı idarecilerle oyuncusunun sözleşmesi için her konuda anlaşma sağlarken AZ ile de görüşerek 28 yaşındaki orta sahanın ayrılığı için kolaylık istedi.

        6

        CARVALHO'DAN FLAŞ HAMLE

        Galatasaray'ın uzun süredir gündeminde olan William Carvalho sosyal medyayı salladı.

        7

        Sarı-kırmızılıların transferi için uğraş verdiği Real Betisli yıldız Carvalho, sosyal medya hesabından Galatasaray'ın üst üste paylaşımlarını beğendi.

        8

        Galatasaray'ın dışında Lyon, Monza ve Nottingham Forest'in de talip olduğu Portekizli yıldız daha önce sarı-kırmızılılar ile anlaşma sağlamıştı.

        9

        William Carvalho ile el sıkışmasına rağmen Real Betis'in bonservis bedelindeki inadını kıramayan Galatasaray bu transferde girişimlerini ağırdan almıştı.

        10

        Carvalho'nun paylaşımları beğenmesi sarı-kırmızılı taraftarı heyecanlandırdı.

        11

        SEVILLA, NELSSON'U DA İSTİYOR!

        Daha önce Galatasaray'dan Marcao'yu transfer eden Sevilla bu kez gözünü Victor Nelsson'a dikti!

        12

        İspanyol basınında çıkan haberlere göre Kounde'nin Barcelona'ya transferi sonrasında bu bölgeye transfer yapmayı planlayan Endülüs ekibi, Nelsson için Galatasaray'ın kapısını çalacak.

        13

        La Colina de Nervión'un iddiasına göre Sevilla, Nelsson ile çoktan masaya oturdu ve Danimarkalı yıldız İspanyolların sunduğu proje için oldukça heyecanlandı.

        14

        Haberde Sevilla'nın Galatasaray ile resmi olarak temas kurmadığı ancak kısa süre içinde görüşmelerde bulunacağı belirtildi.

        15

        EVANDER'DE PÜRÜZLER KALDI!

        Orta sahaya iki takviye yapmayı planlayan Galatasaray'ın istediği diğer bir yıldız olan Evander'in transferinde artık pürüzlerin kaldığı iddia edildi.

        16

        İtalyan gazeteci Nicolo Schira, sosyal medya hesabından Galatasaray'ın 24 yaşındaki futbolcuyla 3+1 yıllık anlaşma sağlandığını ve oyuncuyla yıllık 1.3 milyon Euro ücret ödeneceğini açıkladı.

        17

        Geçtiğimiz sezon Midtjylland ile 47 maça çıkan Evander, 17 gol ve 11 asistlik bir performans sergiledi.

        18

        MORUTAN'A İTALYA'DAN TALİP!

        Galatasaray'da teknik direktör Okan Buruk'un kiralık olarak ayrılacağını açıkladığı Olimpiu Morutan için Pisa harekete geçti.

        19

        İtalyan basınında yer alan haberde, Pisa'nın sportif direktörü Claudio Chiellini ve kulüp yöneticisi Giovanni Corrado'nun Rumen futbolcunun transferi için Galatasaray'la görüşmelere başladığı aktarıldı.

        20

        İtalyan ekibinin 23 yaşındaki futbolcuyu satın alma opsiyonlu olarak kiralık transfer etmek istediği belirtildi.

        21

        Galatasaray'ın ise geçtiğimiz sezon yatırım yaptığı oyuncudan bonservis beklentisinin en az 4 milyon euro olduğu kaydedildi.

        22

        Öte yandan Morutan ile Süper Lig'den de Sivasspor, VavaCars Fatih Karagümrük'ün da ilgilendiği ifade edildi.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ