Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Galatasaray Galatasaray'dan İngiltere'ye transfer çıkarması! - Galatasaray Haberleri
        1

        Geçen yaz Dries Mertens ve Lucas Torreira gibi dünya yıldızlarının bonservisini alan, Icardi'yi renklerine bağladıktan sonra Nicolo Zaniolo'yu da devre arasında kadrosuna katan Galatasaray bir dünya yıldızını daha renklerine bağlamak üzere harekete geçti.

        2

        Mauro Icardi'nin bonservisi için PSG ile müzakerelere başlayan sarı-kırmızılılar, Arjantinli yıldızın sözleşmesinin bitmesine bir yıl kalmasını kullanarak bu transferi bitirmek istiyor.

        3

        Sarı-kırmızılılar, Icardi'nin yüksek maaş talebi nedeniyle yüksek bonservis ücreti ödemek istemezken bu transferin zora girme ihtimalini de hesaba katarak çalışmalar yapıyor.

        4

        Sezon sonunda Liverpool'la sözleşmesi bitecek olan Roberto Firmino'yu gündemine alan sarı-kırmızılılar, Brezilyalı yıldız için temaslara başladı.

        5

        Liverpool ile olan mukavelesini uzatmayacağını duyuran Brezilyalı yıldızın temsilcileriyle masaya oturan Galatasaray, Firmino'nun şartlarını sordu ve durum değerlendirmesi yapmaya başladı.

        6

        Sarı-kırmızılıların Icardi transferinde mutlu sona ulaşamaması durumunda Firmino için tüm şartlarını zorlayacağı belirtildi.

        7

        SOL BEK DE İNGİLTERE'DEN

        Sol bek pozisyonunu ara transfer döneminde Sam Adekugbe ile güçlendiren sarı kırmızılar, gelecek sezon sıkıntı yaşamamak adına rotasını şimdiden belirledi.

        8

        İngiliz basınında yer alan habere göre; Galatasaray, bonservisi Manchester United'da olan ve Sevilla'da top koşturan Alex Telles'i kadrosuna katmak istiyor.

        9

        Sarı kırmızılı takım yaz transfer döneminde Alex Telles için Manchester United'ın kapısını çalacak.

        10

        Haberde United ile 1,5 yıllık bir sözleşmesi kalan Brezilyalı sol bek Telles'in sezon sonunda büyük bir ihtimalle takımdan ayrılacağı belirtildi.

        11

        Manchcester United'ın da Brezilyalı oyuncu ile sözleşme uzatma niyetinin olmadığı aktarıldı.

        12

        Sevilla'ya kiralanan Alex Telles, Endülüs ekibinde yaşadığı diz sakatlığı sebebiyle 1,5 ay forma giyemedi.