Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Galatasaray Bomba gelişme: 2 yıldız gidecek, 3 imza gelecek! Galatasaray'dan son dakika transfer haberleri - Galatasaray Haberleri
        1

        Süper Lig'in şampiyonu Galatasaray, yeni sezonda da iddialı bir kadro kurmak için kolları sıvadı.

        2

        Bu sezon özellikle Şampiyonlar Ligi'nde başarılı bir sezon geçirmek isteyen sarı-kırmızılılar, pek çok isimle temas halinde.

        3

        Ancak Finansal Fair Play nedeniyle sattığı kadar almak zorunda olan Galatasaraylı kurmaylar, önceliği satış konusuna verecek.

        7

        Devre arasında transfer olduğu sarı-kırmızılılarda performansıyla kafalarda soru işareti yaratan Senegalli futbolcu 10 milyon Euro ya da daha üstünde bir teklif gelmesi halinde satılacak.

        8

        Özellikle Arap Yarımadası'ndan talipleri olan Belhanda için de Aslan'ın beklentisi en az 10 milyon Euro.

        9

        İki yıldızdan gelecek paralarla transferleri çok bekletmeden bitirmeyi planlayan sarı-kırmızılılar, Ever Banega ve Yacine Brahimi'ye imzayı attıracak.

        10

        Aslan, Boca Juniors'un da çok istediği Banega ile el sıkışırken Brahimi'de ise Feghouli tarifesi uygulanacak.

        11

        Cezayirli futbolcu için vatandaşı Feghouli kadar bir bütçe ayıran sarı-kırmızılılar, senelik 4-4,5 milyon Euro garanti ücret ve 4 milyon civarında da imza parası vermeyi planlıyor.

        12

        Brahimi'nin de özellikle Şampiyonlar Ligi faktörü nedeniyle teklife sıcak baktığı ifade edildi.

        19

        "Al Hilal ve Al İttihad onu çok istiyor. Ve onun İspanya’da, La Liga’da oynamak gibi bir hayali var."

        20

        "Umarım Galatasaray’da kalır ve üst üste üçüncü şampiyonluğun gelmesine yardımcı olur. Unutmamak gerek, Younes Belhanda oynadığı her takımda, hep kazanan oldu."

        21

        "Belhanda gönderilecekler arasında ilk sırada yer almıyor. Galatasaray için önemli bir oyuncu olduğuna inanıyorum. Belki ondan önce bir ya da iki futbolcu satılabilir."

        22

        ONYEKURU UMUDU SÜRÜYOR

        Galatasaray'ın geçtiğimiz sezon Everton'dan kiraladığı Henry Onyekuru için ise yine D'Avila'dan açıklama geldi.

        23

        Everton'un yeniden kiralamaya sıcak bakmadığı konuşulan Nijeryalı yıldız için D'avila şunları söyledi:

        24

        "Henry ile ilgili İspanya’dan çok sayıda teklif aldık. Valencia, Sevilla ve Real Betis tekliflerini sundu. Bir de Espanyol var. Ancak şu anda durumu netleşmedi."

        25

        "Henry, Galatasaray’da gerçekten çok mutlu. Kalması için görüşmelerimizi sürdürüyoruz. Şu anda en çok yoğunlaştığımız konu, nasıl bir yol buluruz da Henry Onyekuru Galatasaray’da devam eder şeklinde...”

        26

        "İki kulüple birlikte çözüm arıyoruz. Everton, Galatasaray’da kalmasına sıcak bakıyor; zaten ellerinde 4 kanat oyuncusu var. Bakalım ne olacak."

        27

        "Ama Henry’ye soracak olursanız, kesinlikle Galatasaray’da kalmak istiyor. Bu bir yarış. Şartlara ve hangi kulübün daha ikna edici olduğuna bağlı.”

        28

        SERI BOMBASI

        Fransızlar’ın ünlü spor gazetesi L'Équipe’in özel haberine göre Cim Bom’un orta saha transferinde bir numaralı hedefi 30 milyon euroluk Jean Michael Seri…

        29

        Geçen sezon Real Madrid’e transfer olması beklenirken Premier Lig’e yükselen Fulham’a rekor ücretle transfer olan Fildişi Sahilli yıldız için girişimler sürüyor.

        30

        Fulham'da 32 Premier Lig maçına çıkan ve 1 gol, 3 asistlik kötü bir performans sergileyerek Londra ekibinin küme düşmesine engel olamayan 24 yaşındaki yıldızın 2022’ye kadar sözleşmesi bulunuyor.

        31

        Ancak İngiliz ekibi ciddi gelir kaybına uğradığı ve Seri de alt ligde oynamak istemediği için transfere sıcak bakıyor.

        32

        Terim’in orta sahanın beyni olarak kadroya katmak istediği Seri’nin hayal kırıklığıyla dolu bir sezon sonrası kendisi Devler Ligi seviyesinde kanıtlamak istediği yazıldı.

        33

        NAIM SLITI DE LİSTEDE

        Aslan'ın kanatlara düşündüğü isimler arasında ise Djion forması giyen Naim Sliti yer alıyor.

        34

        Yine L'Equipe Gazetesi'nde yer alan habere göre 26 yaşındaki Tunuslu futbolcuyla Sarı-Kırmızılı takımla birlikte Başakşehir de ilgileniyor.

        35

        Oyuncuya henüz teklif yapılmadığı, Younes Belhanda'nın satılması halinde harekete geçileceği öğrenildi. Öte yandan, Faslı yıldızın Almanya'ya transferinin gündemde olduğu ve Schalke 04’e gitme ihtimali bulunduğu kaydedildi.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ