Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Galatasaray Galatasaray'dan son dakika transfer haberleri: Terim istedi, yönetim vites artırıyor! GS transfer gündemi - Galatasaray Haberleri
        1

        Yeni sezon hazırlıklarını Avusturya'da sürdüren Galatasaray'da ikinci başkan Abdurrahim Albayrak, sarı-kırmızılıların kampını yakından takip etti.

        2

        RB Leipzig ve Augsburg'a mağlup olan Galatasaray'da Albayrak'ın Fatih Terim ile görüştüğü, İmparator, bu zirvede yönetimden transfer ricasında bulundu.

        3

        Habertürk'ten Erhan Kaan Adıgüzel'in haberine göre Fatih Terim, Albayrak'tan transfer için acele edilmesini istedi ve Süper Lig'in ilk haftalarına yeni forvetle çıkılmasını istedi.

        4

        Bu zirvenin ardından Abdurrahim Albayrak'ın Türkiye'ye dönmeyerek Avrupa'da kaldığı öğrenildi.

        5

        Abdurrahim Albayrak'ın idari menajer Şükrü Hanedar'la birlikte transfer listesinde olan isimler için Avrupa'da bir dizi görüşmede bulunacağı kaydedildi.

        6

        FALCAO'DA SIKINTI YOK, MONACO İLE PAZARLIKLAR SÜRÜYOR

        Galatasaray'da santrfor bölgesine düşünülen ilk isim olan Radamel Falcao için pazarlıklar tüm hızıyla devam ediyor.

        7

        Kolombiyalı yıldızın Galatasaray'a gelmeye hazır olduğu öğrenilirken sarı-kırmızılılar yıldız golcünün bonservisini elinde bulunduran Monaco ile görüşmeye devam ediyor.

        8

        Fernando'dan gelen parayla Christian Luyindama'nın bonservisini alan ve FFP nedeniyle oyuncu satmadan bonservis bedeli ödeyemeyecek olan Galatasaray, Falcao'yu bedelsiz olarak kadrosuna katmak istiyor.

        9

        Radamel Falcao'nun 8 milyon Euro'luk maaşından kurtulmak isteyen ve yeniden yapılanmaya giden Monaco ise, Kolombiyalı yıldızı bonservissiz bırakmak istemiyor.

        10

        Taraflar arasındaki görüşmelerin sürdüğü, önümüzdeki hafta sıcak gelişmelerin yaşanacağı öğrenildi.

        11

        Öte yandan Güney Amerika sonrasında tatile çıkan ve Monaco'nun Portekiz'deki kampına ilk etapta dahil olmayan Falcao'nun tatilinin bittiği ve takımının kampına dahil olduğu öne sürüldü.

        12

        SAMATTA, FALCAO'YU BEKLİYOR

        Galatasaray'da Fatih Terim'in istediği isimlerden olan Mbwana Samatta, kulübü Genk ile lig maçlarına çıkarken sarı-kırmızılılar bu transfer için de girişimlerini sürdürüyor.

        13

        Transferde önceliği Radamel Falcao'ya veren Galatasaray'ın Genk ile temaslarını kesmediğini, Kolombiyalı yıldızda mutlu sona ulaşamaması durumunda Samatta transferine yoğunlaşacağı belirtildi.

        14

        Genk, Tanzanyalı golcü için kapıyı 10 milyon Euro'dan açarken sarı-kırmızılıların bu bonservis bedelini aşağı çekmek için pazarlıklara devam ettiği öğrenildi.

        15

        Abdurrahim Albayrak, Mbaye Diagne'ye 8 ayrı teklif olduğunu önceki günlerde açıklarken Galatasaray'ın Senegalli yıldızdan 13 ila 15 milyon Euro arasında bir gelir beklediği kaydedildi.

        16

        Falcao transferinin gerçekleştirilememesi durumunda Galatasaray'ın Diagne'nin satışından gelecek parayla Samatta transferinde eli rahatlayacağı belirtildi.

        17

        WANYAMA ZORA GİRDİ

        Jean Michael Seri ve Belhanda'nın arkasına bir transfer düşünen sarı-kırmızılıların Fatih Terim'in önceliğini verdiği Victor Wanyama transferi zora girdi.

        18

        Kulübü tarafından kadroda düşünülmeyen Kenyalı yıldızın Tottenham'dan ayrılmak istememesi, bu transferi şimdilik zora soktu.

        19

        Galatasaray'ın Wanyama transferinden vazgeçmediği, forvet transferinin ardından yıldız orta saha için de girişimlerini sıklaştıracağı öğrenildi.

        20

        Sarı-kırmızılıların Wanyama'da mutlu sona ulaşamaması durumunda ise daha önce prensip anlaşmasına varılan Morgan Schneiderlin ve Josef de Souza'ya yönelineceği belirtildi.

        21

        DENİZ TÜRÜÇ İÇİN ANLAŞMA YOK

        Galatasaray'ın Kayserispor'un milli futbolcusu Deniz Türüç için sarı-kırmızılı kulüple anlaştığı öne sürülmüştü.

        22

        FFP nedeniyle şu anda bonservis bedeli ödeyemeyecek olan Galatasaray'ın Deniz Türüç için herhangi bir anlaşma sağlamadığı kaydedildi.

        23

        Buna rağmen milli futbolcunun, Galatasaray'ın gündeminde olduğu, gerçekleşecek oyuncu satışlarının ardından ise bu transferde sıcak gelişmelerin yaşanabileceği belirtildi.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ