Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Galatasaray Galatasaray'dan son dakika transfer haberleri! GS haberleri - Galatasaray Haberleri
        1

        ARDA FEDAKARLIĞA HAZIR

        Galatasaray’ın Başakşehir’i ağırladığı maçta Sarı-Kırmızılı tribünlerin önünde kavgalı olduğu eski teknik direktörü Fatih Terim’in elini öperek af dileyen Arda Turan, yetiştiği kulübünden sadece ‘Gel’ denmesini bekliyor.

        2

        Sezon sonu Barcelona’yla sözleşmesi bitecek olan deneyimli oyuncu, kiralık olarak forma giydiği Başakşehir’den senelik 2 milyon Euro kazanıyor.

        3

        Ligin ikinci yarısında Galatasaray’a transfer olması durumunda Başakşehir’den 1 milyon Euro alacak olan Arda’ya Galatasaray cephesi performansa dayalı sözleşme yapmak istiyor.

        4

        Terim’in affedip transferine onay verdiği 32 yaşındaki futbolcuyu taraftar tepkisi çekmeden transfer etmenin yollarını arayan Galatasaray yönetimi, Arda’nın maaş konusunda büyük fedakarlık yapmasını bekliyor.

        5

        Arda’ya, "Yarım sezon performansa dayalı sözleşmeye imza at, sezon sonu yeniden oturup konuşuruz” mesajı gönderildiği öğrenildi.

        6

        Yetiştiği kulübüne gelerek futbolu burada bırakmanın hayalini kuran Arda Turan’ın ise her türlü fedakarlığa hazır olduğu ve bir an önce imza atmak istediği ifade edildi.

        7

        GÜMÜŞDAĞ DÜNDEN RAZI

        2 yıl önce devre arasında Barcelona’dan kiralık olarak kadroya kattıkları Arda Turan’ın özellikle bu sezon ilk 11’e bile girememesi Başakşehir cephesini de sıkıntıya soktu.

        8

        Yıllık 4 milyon Euro’dan 1.5 sezon oynayarak toplam 6 milyon Euro’yu cebine koyan Milli yıldız, bu sezona girilirken maaşına yüzde 50 indirim yapmıştı.

        9

        Ancak yine de oynamayan bir oyuncuya 2 milyon Euro ödemek istemeyen Başakşehir’de başkan Göksel Gümüşdağ, “Gitmek isterse yolunu açarız” diyerek Arda’nın Galatasaray transferine yeşil ışık yaktı.

        10

        ONYEKURU GÜN SAYIYOR

        Geçtiğimiz sezon kiralık olarak formasını giydiği Galatasaray’da şampiyonluk yaşayan Henry Onyekuru, eski takımına yeniden gelmek için artık gün saymaya başladı.

        11

        Kiralık sözleşmesi tamamlandıktan sonra bu sezon da Galatasaray’a gelmek için çok uğraşan ancak Monaco’ya 15 milyon Euro bonservis bedeliyle satılan Nijeryalı sol kanat, Fransız ekibinde beklentileri karşılayamadı.

        12

        Sezon başında çok istediği Galatasaray’a gelemediği için ligin ilk yarısını da mutsuz geçiren genç yetenek, devre arası transfer dönemi öncesi prensip anlaşmasına vardığı Galatasaray’a Ocak ayının hemen başında katılmayı bekliyor.

        13

        SOL BEKE SÜRPRİZ

        Daha önce Galatasaray'ın birçok transferini duyuran Fransız muhabir Manu Lonjon, sarı-kırmızılı takımın RB Leipzig'ten Marcelo Saracchi'yi kiralama konusunda sona geldiğini öne sürdü. Kiralama süresinin 1.5 yıl olacağı belirtildi.

        14

        21 yaşındaki Uruguaylı sol bek, ülkesinde Danubio altyapısından yetişti. 2017'de buradan Arjantin devi River Plate'e transfer olan Saracchi, sadece 1 sezonda gösterdiği performansla Leipzig'in dikkatini çekti.

        15

        Alman ekibi, 2018 yazında oyuncuyu 12 milyon euro karşılığında kadrosuna kattı.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ