Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Galatasaray Galatasaray'dan son dakika transfer haberleri! İşte Falcao'da son durumu... - Galatasaray Haberleri
        1

        FALCAO'DA SON DURUM!

        Şampiyonlar Ligi'nde oldukça iddialı bir kadro kurmak isteyen Galatasaray'ın Radamel Falcao için tüm imkanları seferber ederek kaynak bulmaya çalıştığı kaydedildi.

        2

        Öncelikle Diagne’yi 13 milyon euroya satmayı planlayan Aslan, bu paranın bir kısmını Falcao transferinde kullanacak. Golcü futbolcu için daha önce 7-8 milyon euroluk bir bütçe ayıran Galatasaray’ın planları Atletico Madrid ve bazı Çin kulüplerinin devreye girmesiyle bozuldu.

        3

        Falcao’nun daha sonra yaptığı “Şampiyonlar Ligi’nde yer alacak bir takıma gitmek istiyorum” sözünden sonra ise Çin kulüplerinin devreden çıktığı belirtiliyor.

        4

        Atletico Madrid ise daha önce de Kırmızı-Beyazlı formayı giyen eski futbolcusu için 10 milyon euroyu gözden çıkardı. Galatasaray ise bu hamle sonrası henüz son sözünü söylemedi.

        5

        Diagne’nin satışını bekleyen Cim-Bom, oradan istediği gibi bir rakam kazanabilirse, Falcao için de şansını artıracak. Ayrıca 33 yaşındaki golcünün senelik 4 milyon euro istediği vurgulanırken, Cim-Bom bunu da düşürmeye çalışıyor!

        6

        SAVUNMAYA KAAN AYHAN!

        Öte yandan savunmada da alternatifli bir kadro kurmak için kolları sıvayan Teknik Direktör Fatih Terim’in yönetime verdiği listenin ilk sırasında Düsseldorflu Kaan Ayhan’ın olduğu öğrenildi.

        7

        Terim, Milli Takım’dayken de kadroya çağırdığı 24 yaşındaki futbolcunu çok yönlü özelliğinden faydalanmak istiyor.

        8

        Asıl mevkisi stoper olan ancak ön libero ve sağ bekte de ihtiyaç duyulduğunda görev yapabilen Kaan için henüz resmi bir teklif yapılmasada, Alman basını Düsseldorf’un 5 milyon euro bonservis isteyeceğini yazdı.

        9

        OKAY YOKUŞLU

        Kadrodaki yerli oyuncu sayısını da arttırmanın planlarını yapan Fatih Terim’in hedefindeki bir diğer isim ise Celta Vigo’da oynayan Okay Yokuşlu.

        10

        Terim’in Okay’ı Ndiaye’nin yerine düşündüğü, Kaan’ı ise alternatifli kadroda görmek istediği belirtildi. İkinci başkan Abdurrahim Albayrak, Ramazan Bayramı’nın ardından İspanya ve Almanya seferine çıkarak transferleri sonlandırmaya çalışacak.

        11

        HAKAN ÇALHANOĞLU

        Öte yandan Belhanda ile yolların ayrılması halinde 1 numaralı aday Hakan Çalhanoğlu. Milli Takım'ın vazgeçilmezi olan Hakan'ın kiralanması gündemde. CimBom'un teknik patronu Terim, kişisel ilişkilerini kullanarak Milan cephesini ikna etmeye çalışıyor.

        12

        25 yaşındaki futbolcu henüz Türkiye fikrine çok sıcak bakmasa da, yine Terim'in devreye girmesiyle transferde ilerleme kaydediliyor.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ