Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Galatasaray Galatasaray Giresunspor maçı ne zaman, saat kaçta başlayacak? Galatasaray Giresunspor maçı hangi kanalda şifresiz canlı izlenecek? Galatasaray Giresun maçı canlı şifresiz izle - Galatasaray Haberleri
        1

        Galatasaray Giresunspor maçı için şimdiden geri sayım başladı. Sezona Antalya'da 3 puanla başlayan Cimbom, yeni transferleri ile seyircisinin karşısına çıkmaya hazırlanıyor. Peki, heyecanla beklenen Galatasaray Giresunspor maçı ne zaman, hangi gün oynanacak ve bilet fiyatları ne kadar?

        2

        GALATASARAY GİRESUNSPOR MAÇI NE ZAMAN?

        Galatasaray Giresunspor maçı 13 Ağustos Cumartesi günü oynanacak ve saat 21:45'de başlayacak.

        3

        GALATASARAY GİRESUNSPOR MAÇI HANGİ KANALDA?

        Galatasaray Giresunspor maçı beIN Sports HD1'den canlı yayınlanacak.

        GALATASARAY'IN MUHTEMEL İLK 11'İ

        Galatasaray: Muslera, Boey, Nelsson, Abdülkerim, Van Aanholt, Midtsjö, Oliviera, Yunus Akgün, Kerem Aktürkoğlu, Emre Akbaba, Seferovic.

        4

        GALATASARAY GİRESUNSPOR MAÇI BİLETLERİ TÜKENDİ

        Fanatik'te yer alan habere göre; geçen sezon ligde yaşanan hayal kırıklığının ardından yönetimden teknik heyete ve oyuncusuna kadar değişime giden Galatasaray 'da, karamsarlık yerini şampiyonluk havasına bıraktı. Sezona deplasmadaki Antalyaspor galibiyetiyle başlayan Sarı-Kırmızılılar, ikinci hafta maçında cumartesi akşamı taraftarıyla buluşmak için sabırsızlanıyor. Saat 21.45'te Nef Stadı'nda Giresunspor ile oynanacak maç öncesi dün satışa çıkan 49 bin 328 biletin tamamı dakikalar içerisinde tükendi. Üstelik bilet fiyatları, geçen sezonki indirimli tarifenin aksine, 165 TL ile 2000 TL arasında değişiyordu. Galatasaray'ı dolu tribünler önünde müthiş bir atmosfer bekliyor.

        Haberi Hazırlayan: Mete Ertunç Sevilir

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ