Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Şampiyonlar Ligi Muhtemel 11'ler belli oldu! Galatasaray Club Brugge maçı saat kaçta, hangi kanalda? Şampiyonlar Ligi GS maçı - Futbol Haberleri
        1

        Galatasaray, UEFA Şampiyonlar Ligi A Grubu 5. hafta maçında Belçika'nın Club Brugge ekibini konuk edecek. Türk Telekom Stadı'nda saat 20.55'te başlayacak müsabakayı Slovak hakem Ivan Kruzliak yönetecek. Maç, beIN Sports 1 kanalından naklen yayımlanacak.

        2

        Galatasaray, bu sezon Şampiyonlar Ligi'nde çıktığı 4 maçta bir beraberlik ve 3 mağlubiyet yaşadı. Grupta bir puanla son sırada yer alan Galatasaray'ın üst tura çıkma şansı bulunmuyor.

        3

        Club Brugge ise 2 beraberlik ve 2 mağlubiyet sonucunda topladığı iki puanla grupta üçüncü sırada yer alıyor. Sarı-kırmızılı takım, Belçika ekibiyle oynayacağı karşılaşmayı kazanarak UEFA Avrupa Ligi'ne kalma iddiasını sürdürmeye çalışacak.

        4

        5 EKSİK VAR

        Galatasaray'da 5 futbolcu sakatlık ve ceza nedeniyle bu müsabakada forma giyemeyecek. Sarı-kırmızılılarda sakatlıkları bulunan Radamel Falcao, Florin Andone, Christian Luyindama ve Şener Özbayraklı ile sarı kart cezalısı Steven Nzonzi maçın kadrosunda yer alamayacak.

        5

        Öte yandan Fatih Terim, mücadele öncesinde düzenlediği basın toplantısında Ryan Babel'in de sakatlığının bulunduğunu dile getirdi. Tecrübeli çalıştırıcı dün "Tedavisi yapılıyor ama oynayamam demiş. Şu an 13 kişiyiz. Babel'i de katmıştık. Yarın oynayacağını sanmıyorum" ifadelerini kullandı.

        6

        YA TAMAM YA DEVAM MAÇI

        Sezon başından beri alınan olumsuz sonuçları bu maçla birlikte camiaya unutturmak ve yeni bir başlangıç yapmak isteyen Sarı-Kırmızılılar, kritik maça odaklandı. Sakat ve cezalı oyuncularından yoksun şekilde Club Brugge karşısına çıkacak olan teknik direktör Fatih Terim, takımına uyarılarda bulundu.

        7

        Habertürk'ten Erhan Kaan Aıdgüzel'in haberine göre bulundukları olumsuz tablodan bu maçla birlikte çıkabileceklerini dile getiren İmparatorun “Taraftarımızın önünde çok önemli bir maça çıkacağız. Sezon başından beri oynadığımız belki de en önemli maç bu olacak. UEFA Avrupa Ligi’nde yola devam etmek istiyorsak bu maçı kazanmak zorundayız. Size güveniyorum. Mücadelenizle taraftarımızı sevindirin ve onlara galibiyeti armağan edin” dediği öğrenildi.

        8

        MUHTEMEL 11

        FERNANDO MUSLERA

        9

        MARIANO