Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig VavaCars Fatih Karagümrük Galatasaray'ın Fatih Karagümrük maçı muhtemel 11'i belli oldu! GS Karagümrük maçı saat kaçta hangi kanalda? GS Maçı ne zaman? - VavaCars Fatih Karagümrük Haberleri
        1

        Galatasaray, Süper Lig'in 34. haftasında bu akşam sahasında Fatih Karagümrük ile karşı karşıya gelecek. Türk Telekom Stadı'nda oynanacak müsabaka saat 19.00'da başlayacak. Ligin geride kalan bölümünde 31 maça çıkan sarı-kırmızılı ekip, 19 galibiyet, 4 beraberlik ve 8 yenilgi sonucunda 61 puan topladı. Galatasaray, 34. haftaya lider Beşiktaş'ın 6 puan gerisinde 3. sırada girdi.

        2

        Sarı-kırmızılılar, Hatay deplasmanında aldığı yarayı sarmayı hedefliyor. Kalan 9 haftada Karagümrük maçıyla birlikte galibiyet serisi yakalamanın hesaplarını yapan Aslan, 6 puan gerisine düştüğü lider Beşiktaş'ın da takılmasını bekleyecek.

        3

        TERİM VE DAVALA YOK

        Galatasaray'da cezalı olan teknik direktör Fatih Terim ile yardımcı antrenör Ümit Davala, Fatih Karagümrük maçında yedek kulübesinde yer alamayacak. Ligde Çaykur Rizespor müsabakasından sonra Profesyonel Futbol Disiplin Kurulunun ikişer maçtan men ettiği Terim ile Davala'nın cezası bu karşılaşmayla sona erecek. Maçta Galatasaray'ın başında yardımcı antrenörlerden Levent Şahin olacak.

        4

        Hatayspor mağlubiyetinin ardından takımına sert yüzünü gösteren teknik direktör Fatih Terim, hafta arasında gerçekleşen antrenmanlardan memnun kaldı. Oyuncularının daha hırslı şekilde mücadele ettiğini gören deneyimli teknik adam, Karagümrük maçının 11'ini de kafasında büyük ölçüde netleştirdi.

        5

        Geçen hafta cezası nedeniyle forma giyemeyen Luyindama ve Marcao'nun yokluğunda Donk-Gedson-Etebo üçlüsüyle maça başlayan Terim, cezası biten oyuncularının da dönüşüyle yeniden çift stoper sistemini uygulayacak. Ancak Rize maçında yaptığı hatalarla hocasının gözünden düşen Luyindama'nın Karagümrük önünde yedek soyunması bekleniyor.

        6

        Stoper tandemini Donk ve Marcao'dan oluşturacak olan tecrübeli çalıştırıcı, sağ bekte yine cezasını tamamlayan DeAndre Yedlin'e formasını verecek.

        7

        EMRE TAŞDEMİR 11'E DÖNÜYOR

        Son 2 maçını kaybederek şampiyonluk yarışının gerisinde kalan Galatasaray'da teknik direktör Fatih Terim, performansını beğenmediği bazı oyuncularını da yedek soyunduracak.

        8

        Bu sezon zaman zaman yaşadığı sakatlıklar nedeniyle düzenli şekilde forma giyemeyen Emre Taşdemir'i hazır gören deneyimli teknik adam, sol bekte Marcelo Saracchi'nin yerine Emre'ye forma verecek.

        9

        YETİŞİRSE TAYLAN

        A Milli Takım’dan koronavirüse yakalanarak dönen Emre Kılınç’ın dün yapılan son testi negatif çıkarken, aynı sevindirici haberin Taylan Antalyalı için de gelmesi bekleniyor.

        10

        Bu sabah yapılacak testin negatif çıkması durumunda maç kadrosuna dahil edilecek olan Taylan’ı antrenmansız olsa bile Etebo’nun önünde gören İmparator, yetişmesi halinde Taylan Antalyalı’yı ilk 11’inde düşünüyor.

        11

        HÜCUM HATTI DA NETLEŞTİ

        Tecrübeli çalıştırıcı ileri bölgede ise Babel ve Falcao'yu tercih etmeyi düşünüyor. Uzun süredir ilk 11'de şans bulamayan Oğulcan Çağlayan da sağ kanatta sahaya sürülecek.

        12

        MUHTEMEL 11 ŞÖYLE

        Muslera