Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Şampiyonlar Ligi Galatasaray - PSG (Maç hangi kanalda, yayın şifreli mi?) - Futbol Haberleri
        1

        Temsilcimiz Galatasaray, bu akşam Şampiyonlar Ligi A Grubu'ndaki 2. maçında Fransız devi Paris Saint-Germain'i ağırlayacak.

        2

        Türk Telekom Stadı'nda Türkiye saatiyle 22.00'de başlayacak karşılaşma öncesi Galatasaray'ın 1, PSG'nin ise 3 puanı bulunuyor. Mücadele BeIN Sports 1'de canlı olarak yayınlanacak.

        3

        Avrupa kupalarında oynadığı son 8 maçta kazanamayan Galatasaray, bu maçla kötü seriyi sonlandırmak istiyor.

        4

        PSG'DE 3 YILDIZ YOK

        Galatasaray maçına Paris Saint-Germain, Brezilyalı yıldızı Neymar'dan yoksun çıkacak. Neymar, UEFA'nın 2 maça indirdiği cezayı Galatasaray maçıyla tamamlayacak.

        5

        Neymar'ın dışında sakatlık problemleri bulunan Edinson Cavani ve Julian Draxler de sarı-kırmızılı temsilcimiz karşısında sahada olmayacak.

        6

        KARŞILAŞMANIN MUHTEMEL 11'LERİ ŞÖYLE:

        Muslera

        28

        KANATLARA "GERİ GELİN" UYARISI

        Habertürk'ten Erhan Kaan Adıgüzel'in haberine göre zorlu PSG maçına sağ kanatta Feghouli, sol kanatta ise Babel’le çıkacak olan teknik direktör Fatih Terim, 2 oyuncusuna özel talimat verdi.

        29

        Ligde top rakibe geçince zaman zaman kanattaki isimlerin savunmaya gelerek arkadaşlarına destek vermediğini düşünen tecrübeli çalıştırıcı, takım savunmasının altını çizdi.

        30

        Feghouli’nin Mariano’ya daha çok destek vermesini isteyen Terim, aynı şekilde Babel’in de arkasındaki Nagatomo’yu rakip ataktayken yalnız bırakmaması talimatı verdiği ifade edildi.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ