Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Galatasaray Galatasaray son dakika transfer haberleri: Cicaldau, Sacha Boey ve Patrick van Aanholt'un ardından 4. transfer de geliyor - Galatasaray Haberleri
        1

        UEFA Şampiyonlar Ligi 2. ön eleme turunda PSV'ye 5-1 yenilen Galatasaray transferde gaza bastı! Fatih Terim'in raporu doğrultusunda çalışmalarını yürüten sarı-kırmızılılar, sağ bek, sol bek ve orta saha transferlerinde de mutlu sona ulaştı!

        2

        STANCIU OLMADI, ROTA CICALDAU'YA ÇEVRİLDİ

        Orta sahaya Gedson Fernandes dışında en az bir takviye daha yapmak isteyen sarı-kırmızılılar Nicolae Stanciu için devredeydi. Slavia Prag'a son olarak 6 milyon Euro'luk transfer teklifi yapan sarı-kırmızılılar, Çekya ekibinin bunu reddetmesi üzerine rotayı Alexandru Cicaldau'ya çevirdi.

        3

        SCOUT EKİBİ İKİ SENEDİR İZLİYOR!

        Sarı-kırmızılılarda Alexandru Cicaldau'nun yaklaşık iki senedir yakından takip edildiği de ortaya çıktı! Scout ekibi Temmuz 2020'de Rumen orta sahayı Fatih Terim'e raporlarken FFP nedeniyle bu transfer o dönem için rafa kalktı.

        4

        Sattığı kadar alma maddesinin kalkması sonrasında geleceğe yatırım yapmak isteyen Galatasaray 1997 doğumlu orta saha için harekete geçti ve Stanciu için yapılan 6 milyon Euro'luk teklifle Universitatea Craiova'nın kapısı çalındı.

        5

        Rumen basınına göre yapılan pazarlıklar sonarsında 6 milyon Euro'luk bonservis bedelinin dışında sonraki satıştam yüzde 20'lik pay karşılığında Universitatea Craiova ile anlaşma sağlandı.

        6

        Alexandru Cicaldau'nun kısa süre içerisinde Türkiye'ye gelerek sağlık kontrolünden geçmesi ve kendisini beş yıllığına Galatasaraylı yapacak sözleşmeye imza atması bekleniyor.

        7

        SCOUT'LAR ÖNERDİ, TERİM ONAYLADI

        Uzun süredir Danimarkalı Stryger Larsen için girişimlerde bulunan sarı-kırmızılılar, Udinese'nin bonservis bedelindeki inadı 3 milyon Euro seviyesine indiremeyince bu transferi beklemeye aldı.

        8

        Sözleşmesi gelecek sezon sona erecek olan 29 yaşındaki oyuncu için böyle bir maddi kaynak ayırmak istemeyen sarı-kırmızılılarda Terim yine scout ekibiyle bir araya geldi.

        9

        Gözlemci ekibinin listesinin ilk sırasındaki Sacha Boey için Fatih Terim'den de onay çıkınca kolları sıvayan Galatasaraylı idareciler sessiz bir operasyon sonrası bu transferde de mutlu sona ulaştı.

        10

        Bruno Genesio'nun kadro planları arasında yer almayan Fransız futbolcunun bonservisi için 1 milyon Euro teklif eden sarı-kırmızılılar Rennes ile 1,1 milyon Euro bonservis bedeli ve 1 milyon Euro'luk bonus maddeleri karşılığında anlaşma sağladı.

        11

        Fransız savunmacının kısa süre içerisinde İstanbul'a gelmesi ve sağlık kontrollerinin ardından 4 yıllık sözleşmeye imza atması bekleniyor.

        12

        VAN AANHOLT'TA İMZA PARASI BELİRLEYİCİ OLDU

        Sol bek için ilk olarak Ludwig Augustinsson için Werder Bremen'le görüşen Galatasaray, Alman ekibinin bonservis bedelindeki taleplerini yüksek bulunca rotayı Alioski ve Alex Moreno'ya çevirmişti.

        13

        Alex Moreno için yapılan tekliflerin Real Betis tarafından yetersiz bulunması sonrasında bonservisi elinde olan Alioski'nin menajerini İstanbul'a davet eden sarı-kırmızılılar tecrübeli oyuncuyla da büyük ölçüde anlaşmıştı.

        14

        Yaklaşık bir haftadır İstanbul'da bulunan Alioski'nin menajeri Dino Lamberti'nin imza parası talebi nedeniyle bu transferi de askıya alarak Patrick van Aanholt'a yöneldi.

        15

        Crystal Palace'la olan sözleşmesini uzatmayan ve bonservisini eline alan 31 yaşındaki sol bekin menajeriyle masaya oturan sarı-kırmızılılar, yaklaşık 1,5 milyon Euro ve bonuslarla birlikte Hollandalı futbolcuyla 3 yıllık anlaşma sağladı. Van Aanholt'un kısa süre içerisinde İstanbul'a gelmesi bekleniyor.

        16

        MORUTAN AŞKI BİTMEDİ

        Rachid Ghezzal transferinde mutlu sona ulaşamayan Galatasaray, Barış Alper Yılmaz dışında sağ öne bölgeye bir transfer daha yapmayı planlıyor.

        17

        Scout ekibinin önerisiyle gündeme gelen Olimpiu Morutan, Fatih Terim tarafından onay aldı.

        18

        Tecrübeli çalıştırıcının listenin en üst sırasına yazdığı 22 yaşındaki yıldız için Rumen ekibi 12 milyon Euro'luk bir bonservis bedeli talep ediyor.