Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Galatasaray Galatasaray’da galibiyet hasreti dört maça çıktı - Son dakika Galatasaray haberleri - Galatasaray Haberleri
        1

        Spor Toto Süper Lig’in 23. haftasında Galatasaray sahasında karşılaştığı Trabzonspor’a 2-1 mağlup oldu. Sarı-kırmızılılarda bu maçla birlikte ligdeki kötü gidişata devam etti.

        2

        Ligde en Antalyaspor’u yenen Aslan daha sonra oynadığı Giresunspor, Hatayspor, Kasımapaşa ve Trabzonspor’a yenildi. Bu sonucun ardından 27 puanda kalan Galatasaray, 15. sıraya geriledi.

        3

        Galatasaray, Süper Lig’in 24. haftasında deplasmanda Alanyaspor ile karşı karşıya gelecek.

        4

        TORRENT DE ÇARE OLMADI

        Bu maçla birlikte sarı-kırmızılıların yeni Teknik Direktörü Domenec Torrent, 3 karşılaşmasına çıktı. İspanyol teknik ilk iki müsabakasında Hatayspor ve Kasımpaşa’ya mağlup olmuştu.

        5

        Torrent, Trabzonspor maçıyla da galibiyete ulaşamadı. Domenec Torrent'li Galatasaray kaybettiği 3 maçta da öne geçip üstünlüğü koruyamadı.

        6

        SON 12 MAÇTA 1 GALİBİYET ALDI

        Galatasaray, Süper Lig'de oynadığı son 12 karşılaşmada 1 galibiyet aldı. Cimbom, söz konusu müsabakalarda 7 mağlubiyet, 4 beraberlik elde ederken, tek galibiyetini de Antalyaspor karşısında aldı.

        7

        FUTBOLCULAR VE YÖNETİME PROTESTO

        Galatasaray'ın Trabzonspor'a 2-1 mağlup olarak düşme potasına yaklaşması, sarı-kırmızılı taraftarların büyük tepkisini çekti. Bir grup taraftar protokol çıkışına gelerek yönetimi protesto etti. Çevik kuvvet ekipleri olaya müdahale ederek taraftarları dağıttı.

        8

        AVERAJ EKSİDE!

        Ligde geride kalan 23 hafta sonrası sarı-kırmızılı takımın averajı eksi 5 olarak gerçekleşti. Bu sezon Süper Lig'de 28 gol atan sarı-kırmızılı ekip, kalesinde 33 gole engel olamadı.

        9

        CICALDAU 5. GOLÜNÜ ATTI

        Sarı-kırmızılıların Trabzonspor maçında sarı-kırmızılıların tek golünü Alexandru Cicaldau attı. Mücadelenin 31. dakikasında kazanılan penaltıda topun başına geçen Rumen futbolcu meşin yuvarlağı ağlarla buluşturdu. 24 yaşındaki futbolcu bu golle ligdeki 4. golünü kaydetti. UEFA Avrupa Ligi maçlarında da 1 golü bulunan Cicaldau bu sezonki gol sayısını da 5’e yükseltti.

        10

        HATALAR GALİBİYETTEN ETTİ

        Galatasaray'da Marcao ve Taylan Antalyalı'nın hataları 2 gole neden oldu.

        11

        Müsabakada sarı-kırmızılı takımın 1-0 üstünlüğü bulunurken Marcao, 84. dakikada ceza sahasında topu uzaklaştıramayınca Bakasetas'ın golü geldi.

        12

        Maçtaki diğer kritik hatayı ise 90. dakikada Taylan yaptı. Kaleci Fatih Öztürk'ün eliyle topu attığı Taylan, ceza sahası yayının gerisinde meşin yuvarlağı Visca'ya kaptırdı. Bu oyuncu, Trabzonspor'u 2-1 öne geçiren golü kaybetti.

        13

        "BÜYÜKLER"E KARŞI KAZANAMADI

        Galatasaray, bu sezon Süper Lig'de "Dört Büyükler" olarak adlandırılan rakipleriyle yaptığı maçlarda galibiyet alamadı.

        14

        Ligin ilk yarısında Trabzonspor ile deplasmanda berabere kalan sarı-kırmızılı takım, Beşiktaş ve Fenerbahçe ile oynadığı derbilerde ise mağlup oldu.

        15

        Bu sezon Trabzonspor ile ikinci kez karşılaşan Galatasaray, rakibi karşısında üstünlüğünü koruyamadı ve sahadan yenilgiyle ayrıldı.

        16

        ÜSTÜNLÜĞÜNÜ KORUYAMIYOR

        Galatasaray, bu sezon Süper Lig'de ilk golü attığı 12 maçın 7'sinde puan kaybetti.

        Sarı-kırmızılılar, ilk golü bulduğu, 7 karşılaşmada 2 beraberlik ile 5 yenilgi yaşadı ve toplamda 19 puan yitirdi.

        17

        Galatasaray, ligin ilk yarısında 2-0 öne geçtiği Kasımpaşa ve Trabzonspor müsabakalarından beraberlikle ayrıldı. Galatasaray, ilk golü attığı Beşiktaş ve Fenerbahçe derbilerinde 2-1 mağlup oldu.

        18

        Sarı-kırmızılılar, ligin ikinci yarısında ise ilk golü bulduğu Atakaş Hatayspor maçında 4-2, Kasımpaşa mücadelesinde ise 2-1 yenildi.

        19

        Galatasaray, son olarak Trabzonspor'a karşı üstünlüğünü koruyamadı ve sahadan yenilgiyle ayrıldı.

        20

        "Cimbom" ligde ilk golü attığı GZT Giresunspor, Gaziantep FK ve Fraport TAV Antalyaspor müsabakalarını 2-0, Çaykur Rizespor mücadelesini 3-2, İttifak Holding Konyaspor karşılaşmasını ise 1-0 kazandı.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ