Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Televizyon Gerçekler ortaya çıktı! Camdaki Kız Nalan'ın gerçek babası kimdir? Kanal D Camdaki Kız Engin Alkan (Metin) kimdir?
        1

        Her perşembe akşamı Kanal D ekranlarında seyirci karşısına çıkan Camdaki Kız dizisinde, Nalan tüm gerçekleri öğreniyor. Gerçekler karşısında yıkılan Nalan, annesi Feride ile yüzleşiyor. Sonrasında babasıyla görüşmeye giden Nalan'ı yeni sürprizler bekliyor. İşte Nalan'ın gerçek babası Metin hakkında merak edilenler...

        2

        CAMDAKİ KIZ NALAN'IN BABASI ORTAYA ÇIKTI

        Camdaki kız yeni bölüm fragmanında Nalan babası ile buluşmaya gider. Feride hanım da buluşmaya gider ve onları dinlemeye başlar. Sahne ise babasının Nalan'a "Merhaba kızım" demesiyle son bulur.

        3

        FERİDE GERÇEKLERİ ŞU SÖZLERLE ANLATTI

        Feride ölmeden önce Nalan'a babası hakkında şu cümleleri kurar; "Öz be öz kardeşim annene, bütün hayatıma, en güzel şeyim canım kızıma tecavüz etti. İçimdeki bu yarayla kızımın kızına annelik yapmak çok zordu. Affet beni kızım affet ki kalbinde affedememenin acısı kalmasın."

        4

        CAMDAKİ KIZ METİN KİMDİR?

        Camdaki Kız dizisine yeni bir oyuncu dahil oluyor. Nalan'ın hiç görmediği babası diziye dahil olacak. Gülseren Budayıcıoğlu'nun aynı adlı romanından uyarlanan ve gerçek bir hayat hikayesinin anlatıldığı Camdaki Kız dizisine usta oyuncu Engin Alkan, Nalan’ın babası Metin karakterini canlandıracak.

        5

        ENGİN ALKAN KİMDİR?

        Engin Alkan, İBB Şehir Tiyatroları oyuncusu ve rejisördür. 1984–1989 yılları arasında İstanbul Belediye Konservatuvarı Tiyatro Bölümü ve İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Tiyatro Bölümünde oyunculuk eğitimi gördü. Birçok yapımda rol alan oyuncu Camdaki Kız dizisiyle ekran macerasına geri döndü.

        Haberi Hazırlayan: Tutku Bulut

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ