Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol 1. Lig Göztepe Göztepe'de Jahovic transfer tekliflerini doğruladı - Futbol Haberleri

        Süper Lig'in 17. haftasında Galatasaray'la karşılaşacak Göztepe'nin golcü oyuncusu Adis Jahovic, maç ve genel bir değerlendirme yaptı. Makedon futbolcu teklifler aldığını doğruladı.

        Göztepeli futbolcu Adis Jahovic de bu hafta iyi bir takıma karşı mücadele edeceklerini, hoca değişikliğinden dolayı Galatasaray'ın kriz yaşadığını söyledi. Kendilerinin de bu durumdan yararlanmaları gerektiğini bildiren Jahovic, "Bugünden itibaren bu maça en iyi şekilde hazırlanacağız. Yüzde yüzümüzü vererek oradan iyi bir sonuçla ayrılmak istiyoruz." yorumunu yaptı.

        Jahovic, hedefinin Göztepe'nin her zaman kazanması olduğunu belirterek, "Gol attığımda Göztepe kazandığında çok mutlu oluyorum. Umarım bu şekilde devam eder, gerçekten her şeyimi veriyorum. Bu şekilde performansının devam etmesini diliyorum." diye konuştu.

        REKLAM

        Sezon sonu sözleşmesinin biteceğinin hatırlatılması üzerine Jahovic, kendisiyle ilgilenen takımların olduğunu söyledi.

        Jahovic, geçen sezon olduğu gibi bu sezonun da iyi geçtiğini belirterek, "Performansımı iyi bir şekilde sürdürüyorum. Önümüzde bir transfer sezonu olacak, o yüzden ne olur, ne biter, hiç kimse bilemez. Ben her zaman söylediğim gibi burada çok mutluyum, burada kalmak istiyorum. Umarım her şey en iyi şekilde gelişir ama şu anda 30 yaşındayım, tabii ki kariyerimi düşünmek zorundayım." ifadelerini kullandı.

        Şurada Paylaş!

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ