Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Ekonomi Emlak İnşaat maliyet artışında kırılma sürüyor - Emlak Haberleri

        TÜİK, Kasım 2024'e dair inşaat maliyet endeksi verilerini açıkladı. Endeks, bir önceki aya göre yüzde 0,04 arttı, bir önceki yılın aynı ayına göre yüzde 35,93 arttı. Bir önceki aya göre malzeme endeksi yüzde 0,18 arttı, işçilik endeksi yüzde 0,25 azaldı. Ayrıca bir önceki yılın aynı ayına göre malzeme endeksi yüzde 28,25 arttı, işçilik endeksi yüzde 54,93 arttı.

        Mayıs 2024'ten beri düşüşe geçen maliyet artış oranı, üst üste 6. ayda da geriledi. Artış oranı, Nisan 2021'den beri en düşük değeri aldı.

        ÖNERİLEN VİDEO

        İş insanı Yukay'ın ölümüne ilişkin davada, Kıvanç Tatlıtuğ 'tanık' olarak dinlenecek

        YALOVA'dan denize açıldığı teknesi parçalanmış ve yarı batık halde bulunan iş insanı Halit Yukay'ın (43) ölümüne ilişkin 10 sanığın yargılandığı davada, Yukay ile telefonda son kez görüşen arkadaşı oyuncu Kıvanç Tatlıtuğ, 'tanık' olarak dinlenilecek. 

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ