Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Rams Başakşehir İrfan Can Kahveci'den gol sonrası asker selamı! - Futbol Haberleri

        Başakşehir, UEFA Avrupa Ligi 3. grup maçında Wolsfberger'i ağırlarken turuncu-lacivertlilerin golü İrfan Can Kahveci'den geldi.

        Mücadelede 78. dakika oynanırken topla ceza sahası dışında bulunan İrfan Can, bir süre topu sürdükten sonra rakibini çalımladı ve sağ ayağıyla uzak köşeye harika bir vuruş yaparak rakip fileleri havalandırdı.

        Golden sonra taraftarına doğru giden milli futbolcu, sevincinde asker selamı vererek Mehmetçik'e selam gönderdi!

        "BUNDAN SONRA HEP ASKER SELAMI VERECEĞİM"

        İrfan Can Kahveci ile başkan Göksel Gümüşdağ, karşılaşma sonrasında konuştu. Milli Takım'da yaptıkları asker selamına karşı Avrupa'nın ayaklanmasına tepki gösteren İrfan Can, "Bundan sonra gol attığımda hep Asker selamı yapmak istiyorum. Neden bu kadar zorlarına gitti Mehmetçik Selamı? askerlerimizi destekliyoruz, inşallah bundan sonra gol atarım ve daha çok yaparım" dedi.

        Başakşehir Başkanı Göksel Gümüşdağ ise, "Hepimiz Mehmetçik'iz, biz hep öyle doğarız. Terör örgütüne karşı haklı mücadelede sevgimizi Mehmetçik'e, komutanlara yollamak bizim en büyük hakkımız. UEFA'nın çifte standardı bırakması lazım. Aynı selamı Fransız oyuncu Macron'a verinse sorun yok" ifadelerini kullandı.

        Şurada Paylaş!

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ