Karagümrük - Fenerbahçe maçındaki hakem kararları
Fenerbahçe, Spor Toto Süper Lig'in 28. haftasında deplasmanda karşılaştığı Fatih Karagümrük'ü 2-1 mağlup etti. Karşılaşmaya maçın hakemi Abdülkadir Bitigen'in kararları damga vururken, beIN Trio ekibi tartışmalı pozisyonları yorumladı
FENERBAHÇE'NİN İKİNCİ GOLÜ
SORU: "Fenerbahçe'nin ikinci golünde bir sorun var mı?"
Deniz Çoban: Kitaba göre burada herhangi bir ihlal yok. Oyun durmuş. Hakemin o başlama vuruşunu yaptırırken, 'arkadaşlar başlatıyorum, tamam mı?' diye farkındalık yaratıp oyunu başlatması gerekirdi. Oyuncular hazırlıksız yakalandılar ve bu atağın neticesinde korner oldu ve korner de gol oldu. Kitaba göre hata yok.
Seçim Demirel: Farklı bir yorumum yok.
Bülent Yıldırım: Ofsayt konusu şüpheli. Bir açıdan baktık ofsayt, diğerinden ofsayt yok. Bu golde kornerden geldiği için kimsenin müdahale etme şansı yok. Karagümrüklü oyuncular hazırlanmadan atılan topta doğrudan gol olsaydı VAR çizgiyi çizerdi.
EL VAR MI?
SORU: "İsmail Yüksek elle oynadı mı?"
Seçim Demirel: Hayır, elle oynama yok. Ama hakem maçtan koptuğu için el verdi.
Deniz Çoban: Elle oynamadan söz edemeyiz.
Bülent Yıldırım: Asla elle oynama diyemeyiz.