Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Röportajlar Tuğba Ekinci, yeni single çalışmasını, özel hayatını ve magazin gündemiyle ilgili düşüncelerini HT Magazin’e anlattı

        HT MAGAZİN / Neziha KARTAL

        Ünlü şarkıcı Tuğba Ekinci yeni single çalışmasında Bülent Ersoy Show’a konuk olduğunda canlı söylediği ve detone olduğu için eleştirildiği ‘Delikanlım’ şarkısını okudu. Yıldız Tilbe’nin isteği üzerine çıkış parçası da ‘Delikanlım’ olacak.

        ‘O Şimdi Asker’ şarkısıyla müzik hayatına hızlı bir giriş yapan Tuğba Ekinci yeni single çalışmasını tamamladı. Yıldız Tilbe’nin Delikanlım şarkısını çıkış parçası olarak seçen Ekinci ile keyifli bir röportaj gerçekleştirdik. Ekinci, yeni single çalışmasını, özel hayatını ve magazin gündemiyle ilgili düşüncelerini HT Magazin’e anlattı.

        “O Şimdi Asker” şarkınız herkesin diline dolanan bir şarkı oldu. Sonrasında bu etkiyi yarattığını düşündüğünüz bir şarkı oldu mu?

        “O Şimdi Asker” gibi hit şarkı yok. Onun gibi bir tane hit şarkı var o da İrem Derici’nin “Zorun Ne Sevgilim” şarkısı. Hakkıyla gelen bir onu görüyorum, onun dışındakilerin hit oluşları sanal ve dolduruş. O Şimdi Asker’den sonra birçok şarkı çıktı ve tabii ki hit oldu ancak onlar dönemlikti. Sorsan hatırlamaz kimse ancak bu şarkı kalıcı.

        Yeni bir single çalışması içindesiniz. Ne zaman çıkacak?

        Bu aralar bakıyorum programlar kaldırılıyor. Sanki insanlar televizyon seyretmiyorlarmış gibi hissediyorum. Bir televizyon programı projem var onunla denk getirmek istiyorum ama şu düzenin oturması gerekiyor. Belki önce çıkarırım. Benim “Tamam artık çıkarayım” demem lâzım. Aslında okumaları bitti ama hâlâ içimden gelmiyor. Bekliyoruz.

        Şarkılar seçildi mi kimlerden şarkı aldınız?

        Yıldız Tilbe benim için bir şarkı yaptı. “Git Git Gör Gününü” isminde onu çıkartacaktım ancak Yıldız Tilbe’nin bana bir de hediyesi oldu. Benim “Delikanlım” şarkısını da okumamı istedi. “Başka kimseye vermem ama senin okumanı istiyorum” dedi. Onu da okudum ve bir de İbrahim Tatlıses’in yıllar önce okumuş olduğu “Sabuha” şarkısını cover yaptım. Üç şarkılık bir single olacak.

        Delikanlım’ı söylerken yaşadığınız talihsizlik uzun süre konuşuldu. Buna bir cevap mı?

        Yıldız Hanım “Sen bu şarkıyı benim yanımda hep okudun insanların aklında böyle kalmasını istemem” diyerek için bu şarkıyı kendisi beni arayıp hediye etti. Ben bir duayen olduğumu iddia etmiyorum ancak canlı performansta birçok pop şarkıcısından daha iyi olduğumu düşünüyorum. Benden başka tek vokal çıkan kim var sahneye? Canlı yayında canlı okumak yürek ister. Televizyonda en iyiler bile kendi şarkısını okuduğunda kötü oluyor. Bu teknik bir durum. Ben her şarkıyı süper okurum demiyorum ama ben canımın istediği şarkıyı söylerim. Az şarkı yaptığım halde en çok işe giden sanatçılardan biriyim. Popçulardan da bir Hadise’dir iyi okuyan onun dışında kimse demesin. Popçu zaten stüdyo sanatçısıdır, öyle çıkıp her şarkıyı canlı söyleyemez.

        ‘GÜLŞEN’IN SESI TITRIYOR’

        Hadise’yi beğendiğinizi söylediniz başka kimler var?

        Hadise son dönemlerde en beğendiğim isim. Diğerlerini de seviyorum ancak hepsinin canlı performansını biliyorum. Ahım şahım bir sesleri yok çoğu da canlı okumuyor zaten. Gülşen’in bestelerine âşığım ama canlıda sesi titriyor. Demet Akalın canlıda çok iyi değildir. Hande Yener iyidir de o da son zamanlarda kelimeleri yutuyor. Ama bu insanlar Türkiye’nin sevdiği, beğendiği, sesinin kalitesini ve rengini oturttuğu insanlar. Oyuncular da aynı gerçi.

        Oyuncular da aynı derken?

        Onlarda da bir sarışın erkekler var hepsi Kıvanç Tatlıtuğ kopyası bir de esmerler var Kenan İmirzalıoğlu gibiler. Hepsi aynı hiç farkları yok.

        'Dişleri güzel değil'

        Giyimi tarzını veya oyunculuğunu beğendiğiniz biri yok mu?

        Oyuncu erkeklerin şu an sırf giyimlerinden dolayı kaybettiğini düşünüyorum. Bir Kenan İmirzalıoğlu daha yoksa bu Kenan gibi giyinemedikleri için. Kenan hep takım elbisesi ve ceketiyleydi ve bunu taşır. Günlük hayatında eşofman giyen kasaba erkeği değil.

        Kadın oyuncuları nasıl buluyorsunuz?

        Bizim oyuncularımızın kaşı gözü güzel ama dişleri güzel değil. Gülünce diş etleri görünüyor. Dişlerini yaptırmıyorlar. Bu konuda Avrupa kadar hassas değiliz. Bunun teknolojisi ülkemizde var haberleri mi yok yoksa önemsemiyorlar mı bilemiyorum. Gülmediklerinde güzeller ama gülünce çirkin oluyorlar. Bir Türkan Şoray bir Gülşen Bubikoğlu gülmesi hiçbirinde yok. Aralarında en güzel gülen Serenay Sarıkaya onu çok beğeniyorum. Bir de Gizem Karaca’yı beğeniyorum bu aralar.

        'Hayalim Ajda Pekkan'

        Sahneyi paylaşmayı hayal ettiğiniz biri var mı?

        Ajda Pekkan! Yıldız Tilbe ile oldu şimdi Ajda Pekkan’la sahneyi paylaşmak istiyorum. Yıldız Tilbe ile çalıştım Nazan Öncel ile düet yaptım. Tarkan’dan sonra benle düet yapması da beni çok mutlu etti. Ajda Hanım yıllar önce Emel Müftüoğlu’nun programına konuk olduğumda telefonla bağlanmış ve beni çok beğendiğini söylemişti. Beni gururlandırmıştı. Hatta biri taklit mi yapıyor acaba diye düşünmüştük. Ancak sonrasında kendisiyle tanışamadım. Ancak benim hayalim budur.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ