Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Televizyon Muhteşem Yüzyıl: Kösem 12. son bölüm fragmanı ve yeni bölüm özeti

        Osmanlı İmparatorluğu tarihinin en güçlü kadınlarından olan Kösem Sultan'ın dönemindeki olayları konu edinen Muhteşem Yüzyıl: Kösem, 12. yeni bölümüyle bu akşam ekranlarda olacak. Dizinin yeni bölümünde yangının yaraları sarılıyor. İşte Muhteşem Yüzyıl: Kösem 12. son bölüm fragmanı ve bölüm özeti...

        MUHTEŞEM YÜZYIL: KÖSEM 12. YENİ BÖLÜM FRAGMANI VE ÖZETİ

        Muhteşem Yüzyıl: Kösem'in yeni bölümünde olaylar şu şekilde işlenecek;

        Sultan Murad ve Kösem yangının yaralarını sarmak için tüm imkânları seferber eder. Zor durumda kalan ahaliyi himaye altına alırlar. Fakat ahali olan bitenden dolayı Sultan Murad’ı suçlamaktadır. Kösem Sultan mührünün çalınmasından Gülbahar’ı sorumlu tutar.

        REKLAM

        Ayşe Sultan vicdan azabıyla her şeyi itiraf etmeye karar vermişken, Gülbahar Sultan şüpheleri dağıtmak için zekice bir plan kurar…Gevherhan’ın ihanetiyle sarsılan Âtike, ablasıyla yüzleşir. Silahdar Mustafa ise Sultan Murad’a Gevherhan’a olan aşkını anlatır. Sultan Murad bu konuda ne karar verecektir?

        Bu aşkı öğrenen Kösem Sultan ise kızlarından hesap sorar. Büyük hayal kırıklığına uğrayan Kösem, kızları hakkında bir karar verir. Gülbahar ve Sinan Paşa ise ahaliyi kışkırtmak için haince bir tuzak kurarlar.

        Sultan Murad ise korkuları ve geçmişiyle yüzleşmeye karar verir.

        GEÇEN HAFTA NELER YAŞANMIŞTI?

        Muhteşem Yüzyıl Kösem’de bu hafta payitahta yanıyor! Sultan Murad, Şehzade Bayezid’le ilk defa karşı karşıya geliyor. Kösem Sultan mührünün çalındığını fark ediyor! Ayşe Sultan, Kösem Sultan’ın kendisinden şüphelendiğini öğreniyor.

        Mührü çalan Gülbahar Sultan ve Sinan Paşa harekete geçiyor! Farya, bebeği olması için şifa arıyor. Sultan Murad, Yeniçeri ocağına korku salıyor! Silahdar ve Gevherhan Sultan arasındaki aşkı hiç ummadıkları biri öğreniyor.

        Hezârfen Ahmed Çelebi, Galata kulesinden uçmaya karar veriyor! Bütün payitahta yayılan yangın yüzünden Sultan Murad ve Kösem Sultan zor durumda kalıyor.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ