Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Televizyon Diriliş Ertuğrul yeni bölümü neden yok? Diriliş Ertuğrul yeni bölüm ne zaman?

        Başrollerini Engin Altan Düzyatan, Esra Bilgiç, Kaan Taşaner, Didem Balçın, ve Hülya Darcan'ın paylaştığı, Osmanlı Beyliği'nin kurucusu Ertuğrul Gazi'nin hikayesini konu edinen Diriliş Ertuğrul dizisinin bu hafta yeni bölümü yayınlanmayacak. Peki Diriliş Ertuğrul yeni bölümü neden yok? Diriliş Ertuğrul yeni bölüm ne zaman?

        DİRİLİŞ ERTUĞRUL YENİ BÖLÜM NE ZAMAN YAYINLANACAK?

        Diriliş "Ertuğrul" dizisini çeken çekim ekibi, olumsuz hava koşullarından etkilendiği için bu haftaki bölümü yayınlayamıyor. Dizi ekibi tarafından yapılan açıklamada;

        "Mevsimsel şartlara bağlı olarak çekim sahamızda yaşanan sorunlar nedeniyle yayınımıza bir hafta ara vermek zorunda kaldık. 1 Mart Çarşamba günü "Diriliş Ertuğrul", tekrar bölümüyle TRT 1 ekranlarında olacak. Dizimizin 79. bölümü 8 Mart Çarşamba günü saat 20:00'de TRT 1 ekranlarında yayınlanacaktır. Diriliş Ertuğrul dizisinin içerik, yapım ve prodüksiyon olarak büyüklüğü göz önüne alındığında yaşanan gecikmenin siz değerli izleyicilerimiz tarafından anlayışla karşılanacağına inanıyoruz. Saygılarımızla." ifadeleri kullanıldı.

        REKLAM

        DİRİLİŞ ERTUĞRUL 78. BÖLÜMDE NELER YAŞANMIŞTI?

        Yaptıkları oyunlarla Ural’ı ölümden kurtaran Vasilius ve Sadettin Köpek kazandıklarını zannederken aslında Ertuğrul’un büyük oyununda kaybetmişlerdir. Ertuğrul zor olanı yapmış, evladına kıyan, alplarını öldürten Ural’ı sulh diyetiyle serbest bırakmıştır. Ertuğrul için zor olsa da, bu durum ileriye dönük planlarına ulaşabilmesinin yolunu açmıştır. Aliyar, bey olmuş, böylece iki obanın birliği temin edilmiştir. Peki şimdi, çıkarı zedelenen, Ural’ın bey olması için iki adamını bile gözünü kırpmadan harcayan Vasilius’un hamlesi ne olacaktır? Sadettin Köpek nasıl bir yöntem izleyecektir?

        Diğer yandan Aslıhan, Batuhan tarafından saldırıya uğramıştır. Batuhan, Ural’ın kirli işlerinde kullandığı en sadık adamıydı? Ural için Aliyar’a karşı duran Aslıhan, hakikatleri Batuhan’dan işitince nasıl bir tavır izleyecektir? Batuhan’ın Aslıhan üzerinden planı ne olacaktır? Evleneceği kadının kaçırıldığını duyan Emir Saadettin neler yapacaktır?

        Vasilius’un gün geçtikçe artan duygusal yönelimlerine karşı kalede sıkışıp kalan Helena’nın akıbeti ne olacaktır? Onu içinde bulunduğu bu çıkmazdan kim kurtaracaktır?

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ