Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Televizyon Arka Sokaklar 433. bölüm fragmanında Tunç ölecek mi? İşte Arka Sokaklar yeni bölüm özeti...

        Kanal D'de yayınlanan Arka Sokaklar 433. yeni bölümüyle bu akşam ekranlara gelecek. Yeni bölümde Mesut komiser, oğlunu kaçıran Malik Botan'ın peşine düşüyor. Peki Tunç kurtulacak mı? Malik Botan, amacına ulaşarak, Tunç'un ölümüne neden mi olacak? İşte Arka Sokaklar 433. bölüm fragmanı ve yeni bölüm tüyoları...

        ARKA SOKAKLAR 433. BÖLÜMDE TUNÇ ÖLECEK Mİ?

        Başrollerinde Zafer Ergin, Şevket Çoruh ve Özgür Ozan gibi ünlü isimlerin yer aldığı Arka Sokaklar, 433. yeni bölümüyle ekranlara gelecek. Dizinin yeni bölümünde olaylar şöyle gelişecek:

        Malik, Mesut’un oğlunu kaçırmıştır. Ekip Tunç’u bulmak için her yolu dener. Ancak Malik, Tunç’u sır gibi saklamıştır. İşleri berbat eden Malik, üstleri tarafından cezalandırılır ve görevini başkası devir alır. Ekip artık Tunç’un izini tamamen kaybetmiştir. Tunç’un hayatı artık Gümüş denen, yeni terör örgütü liderinin ellerindedir. Mesut, oğlu için endişelidir ve kontrolünü kaybeder. Çünkü biricik oğlunu koruyamamıştır. Mesut oğluna kavuşmak için canı pahasına, Özel Harekât Amiri Sedat Çakmak ile beraber, Güneydoğu’daki operasyonlara katılmaya karar verir. Sedat, aynı zamanda Mesut’un eski amiridir. Rıza Baba ve ekibi terör örgütünün İstanbul’daki yapılanmasıyla mücadele ederken, Mesut dağlara dönmüştür.

        REKLAM

        Mesut çok yaklaşmıştır artık. Kamuflajlarını giyip çalışmalarına hazırlanır. Gece gündüz demeden, oğlunu aramaya koyulur. Mesut tanıdık bir yüze rastlar. Kız kardeşinin intikamını almak içi, Kovan dere sırtlarına gelmiş olan Oktay’la karşılaşır. Oktay, Mesut’a destek olur ve oğlunu beraber ararlar. Rıza Baba ve ekibi, İstanbul’dan Mesut’a destek olmaya devam eder. Gelen istihbaratları Mesut’la paylaşırlar. Gelen bir bilgi, Mesut’u Tunç’a çok yaklaştırır.

        ARKA SOKAKLAR 432. BÖLÜMDE NELER YAŞANMIŞTI?

        Malik, örgütüne para toplamak için, doğu bölgesindeki önde iş adamlarından haraç almaya başlar. Bu iş adamlarından bir tanesi olan Seyfi ekibe tanıdık gelir. Ekip, Seyfi ile görüşmeye gider ve kendilerine bilgi vermesi yönünde onu uyarır. Seyfi, bu uyarıyı dikkate almaz ve kendi işini kendi halletmenin yollarını dener.

        Örgüt’e eskiden katılıp, sonrasında itirafçı olan Ezma, hapisten yeni çıkmıştır. Malik, kızın peşine düşer. Ancak, kendi adamı Yaser ve Ezma ile ilgili, geçmişten kalan ve çözülmemiş bir dava vardır. Malik’de olayın içindedir. Kendi aralarında anlaşmazlık çıkar. Rıza Baba ve ekibinin, Malik’in hücre evlerini çökertmeye devam etmesi, adamı çileden çıkarır. Dağdaki üstlerinden de azar işiten Malik, Mesut’tan intikam almak için en güçlü planını uygulamaya sokar.

        REKLAM

        ARKA SOKAKLAR 431. BÖLÜMDE NELER YAŞANMIŞTI?

        Oktay, kardeşiyle buluşmayı beklerken, Yaser, Arif Müdür’ü öldürdüğü takdirde, kardeşine kavuşacağını söyler. Oktay çaresiz durumdadır. Bir tarafta canından çok sevdiği kardeşi, diğer tarafta kendisine güvenen Rıza Baba ve ekibi vardır. Arif Müdür, İstanbul Emniyeti’nin bir toplantısına katılacaktır. Tüm emniyet müdürlerinin rapor vereceği bir program hazırlanmaktadır. Oktay, Arif Müdür’ü bu toplantıya giderken takip etmeye başlar. Beklenmedik bir anda, Arif Müdür’e ateş eder. Arif olduğu yere yığılır, Oktay kaçar.

        Müjde ise, Kenan ve Yaser’in elindedir. Ancak, ikisi de kızı farklı emeller için kullanmak isterler. Aralarında yaşanan bu anlaşmazlık silah kaçakçılığı için yaptıkları ortaklığa da etkiler. Rıza Baba ve ekibi hem silahlara el koymak hem de Malik Botan, Kenan, Yeşim ve Yaser’i yakalamak için harekete geçer.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ