Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Televizyon "İçerde" 26. son bölüm fragmanı ve yeni bölüm özeti

        Show TV'nin Pazartesi akşamına damga vuran Ay Yapım imzalı reyting rekortmeni dizisi "İçerde"nin 26. bölüm tanıtımı yayınlandı.

        İÇERDE 26. BÖLÜM FRAGMANI VE ÖZETİ

        Yayınlandığı ilk günden itibaren herkesi ekran başına kilitleyen "İçerde"nin 25. bölümünde; uzun yıllar önce Celal'in kız kardeşi Nermin ile Kudret'in birbirlerini sevdikleri ortaya çıktı. Celal'in bu ilişkiye onay vermemesiyle Nermin'in intihar etmesi iki dostu düşmana dönüştürdüğü belli oldu.

        Celal ve Sarp'ın, Tahsin'i vurduğu sahte görüntüler internete düştü. Celal ve ardından Sarp cinayet suçlamasıyla tutuklanarak hapishaneye girdi. Yayınlanan flashback sahnesiyle görüntüleri Sarp'ın planladığı oyunla internete verdiği ortaya çıktı.

        REKLAM

        İzleyiciyi şoke eden bölümde Sarp, gerçek görüntüleri ele geçirdikten sonra Yusuf Müdür'e, kardeşi Umut'un karşılığında Celal'e özgürlüğünü vereceğini söylemesi heyecan yarattı. Ardından ekranda 16 saat önce yazmasıyla Celal'in gerçek görüntüleri bulması için Mert'i görevlendirdiği ortaya çıktı. Final sahnesinde görüntülerin peşine düşen Mert, Kudret'e deşifre oldu!

        Yapımcılığını Ay Yapım’ın üstlendiği ve iki kardeşin birbirini bulma hikayesini anlatan İçerde’nin başrollerinde Çağatay Ulusoy, Aras Bulut İynemli, Çetin Tekindor, Bensu Soral, Damla Colbay, Mustafa Uğurlu, Rıza Kocaoğlu, Nihal Koldaş, Gözde Kansu ve Yıldıray Şahinler yer alırken yönetmenliğini ise Uluç Bayraktar üstleniyor.

        “İçerde”, heyecan dolu yeni bölümü ile her Pazartesi saat 20.00'de Show TV’de.

        İÇERDE DİZİSİNİN BÖLÜMLERİNİ İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

        GEÇTİĞİMİZ BÖLÜMLERDE NELER YAŞANMIŞTI

        Pazartesi akşamları milyonları SHOW TV ekranında buluşturan “İçerde”, sürprizlerle örülü bir 25. bölümle karşımızdaydı. Dizinin bu haftaki bölümünde Celal ve Sarp tutuklanıyor!

        Sarp ve Celal’in oyunu Kudret’in beklenmedik hareketiyle gerçek olmuştur. Tahsin gerçekten ölmüştür. Kudret’in elindeki video kaydı polisin eline geçtiği an Sarp ve Celal hapse girmekten kurtulamayacaklardır.

        Mert hastaneye Şevko’nun ifadesini almaya gider ve ondan aldığı bilgiyle Tahsin’i öldüren tetikçilerin peşine düşer. Kudret eskiden kalan bir hesabı kapatmaya gelmiştir. Celal’le mezarlıkta buluşurlar.

        Geçmişteki ortak acıları onları aynı mezarın başına getirmiştir. İçlerinden biri ölmeden bu düşmanlık bitmeyecektir...

        25.BÖLÜMÜ İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ...

        MERT İÇİN ÇEMBER DARALDI

        İçerde”nin 24. bölümünde; Handan, Sarp’ın Tahsin’i vurduğunu gözleriyle görür ve artık Celal’le iş yapacakları kesinleşmiş olur. Sarp ve Yusuf için bu iş çok önemlidir. Çünkü Handan ve Celal’in yapacağı sevkiyatın yerini öğrenip polis baskınıyla her ikisini de tutuklayabileceklerini düşünürler.

        Mert için çember daralıyordur. Celal’in muhbiri olduğu ortaya çıkmak üzeredir. Geçmişten gelen büyük bir düşman Celal’in planlarını alt üst edecektir.

        24.BÖLÜMÜ İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ...
         Image Title 1  Image Title 2
        Description

        CELAL HEM DE HANDAN İÇİN YOLUN SONU YAKLAŞTI

        "İçerde"nin 23. bölümünde; Sarp ve Yusuf kumarhane baskınına gelen polislerden birinin Celal’in adamı olduğuna emindir. O polis her kimse onu bulmak zorundadırlar. Diğer taraftan Celal’in iş yapmayı planladığı Handan’la da yakın ilişkide olmaları gerekiyordur. Böylece hem Celal hem de Handan için yolun sonu yaklaşacaktır. Yusuf, Organize'deki herkesin tek tek ifadesini alır. Böylece şüpheler tek bir isimde yoğunlaşır.

        Eylem, Mert’in Celal’i yakalamak için muhbir olduğu yalanına çoktan inanmıştır. Şimdi tek endişesi Celal yüzünden Sarp’ın başının belaya girmesidir. Bu konuda Mert’ten yardım ister. Melek mütevazi bir avukatlık ofisi açar. Artık Celal Duman için çalışmayacaktır. Melek’in ilk müşterisi sürpriz bir isim olacaktır. Temiz bir hayata başlaması zannettiği kadar kolay olmayacaktır.

        İÇERDE DİZİSİNİN BÖLÜMLERİNİ İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN
        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ