Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Televizyon Seni Kimler Aldı 5. son bölümde Barış ile Zehra gizli aşk yaşamaya başlıyor

        Başrollerini Fulya Zenginer, Duygu Yetiş, Serhan Yavaş ve Yiğit Kirazcı'nın paylaştığı Seni Kimler Aldı 5. son bölümüyle seyircisiyle buluşacak. Dizinin yeni bölümünde Ceren, Aynur'u delirtmek için türlü oyunlar çevirmeye devam etmektedir. Ancak hesaplamadığı şey Zehra ve Barış'ın, Aynur'un yanında durarak, kendi peşine düşmeleridir. İşte Seni Kimler Aldı 5. son bölüm fragmanı ve yeni bölümden tüyolar...

        SENİ KİMLER ALDI 5. SON BÖLÜMDE NELER OLACAK?

        Barış'ın, Suat'ın oğlu olmadığını öğrenen Leman, Cahide'den gerçek babasının kim olduğunu öğrenmeye çalışırken, bir yandan da kendi kanlarından olan bir torun sahibi olmak ister.

        REKLAM

        Bunun üzerine birbirlerine çok yakıştırdığı Zehra ve Talat'ı evlendirmeyi aklına koyar. Fakat Barış, Zehra'yı ikna etmiş gizli bir aşk yaşamaya başlamışlardır.

        Ceren, Çamay'lara ortak olarak Barış'a daha da yakınlaşmayı amaçlar. Bir yandan da Aynur'u delirtmek için türlü oyunlar çevirmeye devam etmektedir. Ancak hesaplamadığı şey Zehra ve Barış'ın, Aynur'un yanında durarak, kendi peşine düşmeleridir.

        BİR ÖNCEKİ BÖLÜMDE YAŞANANLAR

        Cahide'nin çevirdiği dolaplar yüzünden Zehra'nın kalbini kıran Barış, yaptığı bu hatayı telafi etmek için Zehra'yı öpünce onları gören Mehmet, ablasına ve Barış'a karşı tavrını değiştirir. Barış, Zehra'ya kendisini affettirmek için uğraşırken Zehra, sevdiği adam ve ailesi arasında bir ikileme düşer. Bu sırada Ceren'in yeni hamlesi Barış'la yakınlaşıp Zehra'ya acı çektirmektir.

        Zehra bütün bunlarla başa çıkmaya çalışırken, annesinin içinde bulunduğu çıkmazın farkında değildir. Ceren, Cahide'nin kendi peşine düşmesini Banu vasıtasıyla engelledikten sonra oklarını Aynur'a yöneltir. Kızının yaşadığını düşünen Aynur, Zeynep'in peşine düşer.

        REKLAM

        GENEL HİKAYE

        Zehra, annesi Aynur'la birlikte, İstanbul'un sayılı zenginlerinden sayılan Çamay ailesinin yanında çalışıp, yaşamaktadır. Zehra, birlikte büyüdüğü Çamay ailesinin tek veliahttı Barış'a âşıktır. Barış da Zehra'ya karşı duygularını fark eder. Fakat bu aşkın önünde çok sayıda engel vardır. Aynur'un evlatlık verdiği ama herkesin öldü bildiği Zehra'nın ablası Ceren (Zeynep) intikam için geri gelir ve oklarını önce kendi ailesine sonra ilgisi olan herkese yöneltir. Konak tarafında ise, bu ilişkiyi kesinlikle onaylamayan annesi Cahide, Barış'ı sadece Zehra'dan değil, amcası bildiği ama aslında babası olan Talat'tan da uzak tutmak için bıçakları bilemektedir.

        Aşklarını korumak isteyen Barış ve Zehra, büyük sırların içinde ve satılmış olduğunu öğrenmiş olan Ceren'in intikamının gölgesinde savrulup duracaklardır.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ