Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol İngiltere Manchester United, Wout Weghorst için son kararını verdi! - Futbol Haberleri
        1

        Dailymail'in haberine göre, bu yaz yeni bir forvet için dört kişilik bir transfer listesi hazırlayan Erik ten Hag yeni sezonda Wout Weghorst'u kadrosunda istemiyor.

        2

        Ocak ayında Kırmızı Şeytanlar'a kiralık olarak katılan Weghorst, 26 maçta sadece iki gol atabildi. Performansıyla beklentinin altında kalan Weghorst İngiltere'de tartışma konusu oldu.

        3

        Hollandalı golcü, Katar'da düzenlenen Dünya Kupası'nda ki performansıyla Erik Ten Hag'ın dikkatini çekmişti fakat Old Trafford'da düzenli olarak forma giymesine rağmen formunu yakalayamadı.

        4

        İngiltere'de 19 maça ilk 11'de çıkan Weghorst, beklenen performansı gösterememesi yüzünden son maçlarda yedek olarak kadroda yer alıyor.

        5

        Premier Lig'de 13 maça çıkan Hollandalı golcü, bu maçlarda ağları havalandıramadı ve bu büyüklükte bir kulüp için yeterince iyi olmadığı yönünde eleştirilere yol açtı.

        6

        Kırmızı Şeytanlar'ın teknik direktörü Erik Ten Hag'ın listesinde ise, Tottenham'ın golcüsü Harry Kane, Napoli'nin gözdesi Victor Osimhen, Frankfurt forveti Randal Kolo Muani ve Atalanta golcüsü Rasmus Hojlund yer aldığı aktarıldı.