Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Magazin Müge Oruçkaptan'dan kötü haber - Müge Oruçkaptan kimdir? Magazin haberleri

        Bir dönemin ünlü ismi Müge Oruçkaptan'dan üzücü haber geldi.

        Tek kanallı TRT döneminin ünlü sunucularından olan ve aynı zamanda çok sayıda dizide rol alan Müge Oruçkaptan, geçirdiği ameliyatlar sonucu 47 kiloya düşerek hastanelik oldu. Oruçkaptan cuma günü yeniden ameliyata alınıyor. Türk sanat müziği sanatçısı Onur Akay, yakın dostu Oruçkaptan’ın eşi Baran Rasim Kaçmaz'la görüşerek sağlık durumu hakkında bilgi aldı.

        REKLAM

        “MÜGE ORUÇKAPTAN'IN ACİLEN 10 KİLO ALMASI LAZIM”

        Müge Oruçkaptan’ın bir yudum su bile içemediğini söyleyen Onur Akay, “Canım dostum Müge Oruçkaptan, 2016 yılında şekeri 535’e yükselerek hastaneye kaldırılmış ve 2017 yılının Haziran ayında ise, 4,5 saat süren şeker ameliyatı olmuştu. Sevgili Müge’nin ayrıca ameliyatla midesinden bir bölüm alınmış ve bağırsaklarını bağlamışlardı. Geçtiğimiz aylarda safra kesesi ameliyatı da olan Müge, 35 kilo vererek 47 kiloya düşünce, bir hafta önce Cerrahpaşa Tıp Fakültesi Hastanesi'ne kaldırıldı. Canım arkadaşım bir yudum su bile içemiyor ve sadece kusuyor. Cuma günü ameliyatla bağırsaklarını serbest bırakacaklar ve acilen 10 kilo alması lazım. Dualarınızı eksik etmeyin.” dedi.

        MÜGE ORUÇKAPTAN KİMDİR?

        Müge Oruçkaptan, (d. 1 Eylül 1957, Gölcük, Kocaeli), Türk tiyatro, sinema ve dizi oyuncusu, seslendirme sanatçısı ve sunucu.

        Gazi Üniversitesi Teknoloji Eğitimi Seramik Bölümü mezunu olan Oruçkaptan, önce TRT'de daha sonra özel televizyon kanallarında sunuculuk yaptı. Televizyon dizileri ve sinema filmlerinde rol aldı.

        Seslendirme çalışmaları da yapan sanatçı, son dönemde alışılagelenin aksine, kamera karşısından tiyatroya geçerek Çığır Sahne'de Vagina Monologları adlı oyunda oynadı. Otel İstanbul adlı filmde müzik yapımcılığını yaptı.

        Kanal T'de TV Programı yapmaktadır. Ayrıca mangal partileriyle ünlüdür.

        Şurada Paylaş!

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ