Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Galatasaray Nicolo Zaniolo'dan ayrılık kararı! - Son dakika Galatasaray GS haberleri - Galatasaray Haberleri
        1

        Galatasaray'ın ara transfer döneminde 15 milyon euro karşılığında Roma'dan kadrosuna kattığı Nicolo Zaniolo, sarı-kırmızılı takımda kendisinden beklenen patlamayı yapamasa da İtalya'da gündemden düşmüyor.

        2

        23 yaşındaki futbolcuyla Juventus ve Milan gibi İtalyan devleri ilgilenirken, Zaniolo'nun da ülkesine dönmek istediği öne sürüldü.

        3

        İspanyol basınından Fichajes'te yer alan habere göre; İtalyan milli futbolcu Milan'ın transfer listesinde ilk sırada bulunuyor.

        4

        Haberde; Zaniolo'nun Galatasaray'daki geleceğinden emin olmadığı ve takımdan ayrılabileceği yönünde demeç verdiği belirtildi.

        5

        Milanlı yetkililerin Zaniolo'yu kadrolarına katabilmek için gizli çalışmalar yürüttüğü ifade edildi.

        6

        Genç yıldızın 35 milyon euroluk serbest kalma bedelini ödemeyi düşünen Milan yönetiminin, transferde önceliğini Zaniolo'ya verdiği kaydedildi.

        7

        G.SARAY 16 MİLYON KAR EDECEK!

        Zaniolo'nun 35 milyon euroya Milan'a transfer olması halinde sarı-kırmızılılar %20 kardan pay oranı olan 4 milyon euroyu Roma'ya ödeyecek, 31 milyon euro ise Galatasaray'ın kasasına girecek. Böylece Cimbom, 15 milyon euroya aldığı Zaniolo'dan 16 milyon euro kar edecek.

        8

        Galatasaray'da bu sezon 9 lig maçına çıkan Zaniolo, takımına 3 gollük katkıda bulundu.

        9

        İtalyan yıldız, sezonun ilk yarısında ise Roma formasıyla 17 resmi maçta 2 gol, 3 asistlik performans sergiledi.

        10

        Galatasaray ile 2027 yılına kadar sözleşmesi bulunan Zaniolo'nun güncel piyasa değeri ise 28 milyon euro olarak gösteriliyor.

        11

        MİLLİ TAKIMA ÇAĞRILDI

        Nicolo Zaniolo, Galatasaray'da sergilediği performans sonrası İtalya Milli Takımı'nın 15 Haziran'da Uluslar Ligi yarı finalinde İspanya ile oynayacağı maçın aday kadrosuna çağrıldı.

        12

        Teknik direktör Mancini, 23 yaşındaki yıldızı daha önce oynanan Malta ve İngiltere maçlarına da davet etmeyi düşünmüş, ancak deprem nedeniyle Türkiye'de liglere ara verildiği için çok fazla maç eksiği olması sebebiyle bu kararından vazgeçmişti.