Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Galatasaray Okan Buruk'tan 7-0 için flaş sözler - Galatasaray Haberleri

        Spor Toto Süper Lig’in 14. haftasında Medipol Başakşehir ile Galatasaray, Fatih Terim Stadyumu’na karşılaştı. Müsabakadan sarı-kırmızılılar 7-0 gibi farklı bir skorla galip ayrılırken Okan Buruk da mücadeleyi değerlendirdi. Buruk'un sözleri şöyle:

        "Başakşehir bu ligin zor takımlarından biri. Biz kendi oyunumuzu oynamaya çabalıyoruz. Galatasaray pozisyona giriyor, bunları ne zaman atacak deniyordu. Allaha şükür bu maçta golleri bulduk. Fenerbahçe'nin de kaybetmesiyle puan farkı da azaldı."

        "Şimdi Dünya Kupası arasına giriyoruz. 5 oyuncumuz kupada yer alacak. Dünya Kupası'na en çok futbolu yollayacak takımız. Oyuncuları da kupaya yolcu ettik. Bu arayı en iyi şekilde kullanıp lige dönmek istiyoruz."

        REKLAM

        "Kerem bugün çok etkiliydi. Kendisi geçen sene bu oyunu bize gösterdi. Yine bu oyunu çıkarttı. Bu yönden ok mutluyum."

        "Mauro Icardi'nin gol atması ve verdiği paslar... Maçın sonunda bile hücum pres yaptı. Takım savunmasına, Mertens ile katkısı çok faydalıydı. Gol attıkça, rahatladıkça, çok iyi oyun ortaya çıktı.

        "Galatasaray taraftarına bize güvenmelerini söyledik. Bunun karşılığını verdik, çok sevinçliyim. Eleştiriler olacak. Ama hep takıma güvendiğimi söyledim. İnşallah daha büyük başarılar olacak. Araya mutlu girdik, inşallah devamını getiririz."

        ÖNERİLEN VİDEO
        Şurada Paylaş!

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ