Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Televizyon Ömer dizisi bu akşam var mı, yok mu, neden yok? 6 Şubat 2023 yayın akışı ile Star TV ile Ömer dizisi yeni bölüm ne zaman yayınlanacak, saat kaçta?
        1

        Yapımını OGM Pictures’ın üstlendiği Ömer dizisinin yönetmen koltuğunda yönetmen Cem Karcı otururken senaryosunu ise Gülizar Irmak kaleme alıyor. Başrollerini Gökçe Bahadır ve Selahattin Paşalı'nın paylaştığı Ömer, Star TV yayın akışında yer almıyor. İşte 6 Şubat 2023 Ömer dizisi yeni bölüme dair detaylar...

        2

        ÖMER DİZİSİ BU AKŞAM YOK MU?

        Ömer dizisi yeni bölümüyle bu akşam yayınlanmayacak. Star TV'de bu akşam NTV - Star TV ortak yayın ekranlara gelecek.

        6 ŞUBAT 2023 STAR TV YAYIN AKIŞI

        07:00 Mesut Yar İle Bugün

        09:30 NTV - STAR TV Ortak Yayın

        18:00 Star Haber

        20:00 Yerli Dizi Tekrar/ Sinema

        00:30 Yerli Dizi Tekrar/ Sinema

        02:30 Toprak ile Fidan/ Tekrar

        3

        ÖMER DİZİSİ NEDEN YOK?

        Ömer dizisinin neden yayınlanmadığına ilişkin açıklama yapılmazken; Kahramanmaraş'ta meydana gelen büyük deprem sebebiyle yayınlanmayacağı tahmin ediliyor.

        4

        ÖMER 4. BÖLÜM ÖZETİ

        Büyük umutlarla Gamze'ye evlilik teklifi eden Ömer, aldığı cevapla hayal kırıklığına uğrar. Babasının ısrarlarına karşı artık daha fazla dayanamayarak Süreyya ile görüşmeyi kabul eder. Fakat olaylar tahmin ettiğinden de hızlı gelişecektir.

        İhanete uğramanın acısıyla kıvranan Nisa, beş çocuğuyla geçimini sürdürebilmenin bir yolunu aramaktadır. Ailesinden gizli iş aramaya başlar fakat bu sırada çocukların bakımını üstlenen kızı Emine çaresiz kalır. Beklenmedik bir anda Gamze’nin Nisa’nın çocuklarına yardım eli uzatması, Gamze ve Ömer’in her şeye rağmen yeniden yakınlaşmalarına neden olur.

        Kalbine söz geçirmeye çalışan Gamze, Ömer‘in hayatındaki ani gelişmelerle kendini dayanılmaz bir ızdırabın içinde bulur. Hayallerinin çok uzağında bir yola sürüklenen Ömer ise son umut ışığını Gamze’nin gözlerinde arayacaktır.

        Haberi Hazırlayan: Aslıhan Bayram

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ