Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Şampiyonlar Ligi SON DAKİKA! PSG'li yıldızlardan Webo'ya destek - Haberler - Futbol Haberleri
        Sesli Dinle
        0:00 / 0:00

        Başakşehir FK CEO’su Mustafa Eröğüt, Webo’ya yapılan ırkçı saldırıyla ilgili açıklamalarda bulundu. Eröğüt, "Paris Saint-Germain’li oyuncular bize destek verdi" dedi.

        Fransız basınına göre; Kimpembe, Webo'nun tepki gösterdiğini fark edince, "Niye siyah demiş? Haydi sahayı terk edelim. Niye siyah diyor?" ifadelerini kullandı.

        Eröğüt, PSG'nin dünyaca ünlü yıldızları Neymar ile Mbappe'nin Webo'ya destek olduğunu belirterek, "PSG, Neymar ve Mbappe bize çok destek oldu. Oyuncuların birlikte çıkması, ırkçılık karşıtı hareketi birlikte yapması teklif edildi, oyuncular bu hakemler olduğu sürece çıkmamak istedi" ifadelerini kullandı.

        Fransız basını, iki oyuncunun da orta hakem Ovidiu Hategan'a giderek dördüncü hakemine kırmızı kart göstermesini teklif ettiğini belirtti.

        Paris Saint Germain - Medipol Başakşehir maçında dördüncü hakem Sebastian Colţescu'nun, Pierre Webo'ya ırkçı söyleminin ardından flaş bir iddia ortaya atıldı. Rumen Gazeteci Emanuel Roşu, Sebastian Coltescu'nun kısa bir süre önce FIFA listesinden çıkarıldığını ve Rumen hakemin, Avrupa'da son maçına çıktığını öne sürdü.

         Irkçı hakem için şoke eden iddia!
        Irkçı hakem için şoke eden iddia! Haberi Görüntüle
        Şurada Paylaş!

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ