Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Magazin Serdar Ortaç: Allah'tan Chloe Loughnan ile boşandık - Magazin haberleri
        1

        Ünlü şarkıcı Serdar Ortaç, önceki gece Etiler'deki bir mekanda sahne aldı. Ortaç, geçmişten günümüze parçalar seslendirerek, izleyenlere nostalji yaşattı.

        2

        SİTEM ETTİ

        "Sana Değmez" parçasıyla kendisini dinlemeye gelenleri selamlayan Serdar Ortaç, sevilen şarkılarını da art arda seslendirdi. Şarkı aralarında hayranlarıyla sohbet eden şarkıcı, elinden telefonu düşürmeyen kadınlara sitem etti.

        3

        "ALLAH'TAN BOŞANDIK"

        Ortaç, "Instagram olmasa kadınlar ne yapardı acaba? Kadınlar süslenecek, güzel güzel giyinecekler ve elaleme gösteremeyecekler. Kocana göster abi, Instagram'da ne yapıyorsun? Benim ki de öyleydi. Allah'tan boşandık, şimdi dert etmiyorum" diyerek konserine devam etti.

        4

        "KARŞINIZA SÜRPRİZ BİR GELİN ADAYI İLE ÇIKABİLİRİM"

        Şarkıcı, sağlığını soran misafirlere, "Gördüğünüz gibi turp gibiyim. Hatta o kadar iyiyim ki, yakında karşınıza sürpriz bir gelin adayı ile çıkabilirim. Hatta kendisi de şu an burada fakat kim olduğunu bu gece açıklamayacağım. O kendini biliyor" diyerek sürpriz bir evlilik mesajı verdi.

        5

        2014 yılında görkemli bir düğünle nikah masasına oturan Serdar Ortaç ve İrlandalı model Chloe Loughnan, geçtiğimiz Ağustos ayında tek celsede boşanmıştı.

        6

        "BU HABERLER İNSANIN HAYATINI MAHVEDİYOR"

        Loughnan, geçtiğimiz günlerde Yiğit Marcus Aral ile aşk yaşadığı iddialarını yalanlamıştı. Yalanladığı haberin sadece Marcus olmadığını söyleyen ünlü model, "Her zaman bir haber çıkıyor. Herhalde ben konuşmuyorum diye ama böyle haberler artık beni rahatsız etmeye başladı. Sabırlı kalıyorum ama olmuyor. Bu yanlış haberler insanın hayatını mahvediyor" ifadelerini kullanmıştı.

        7

        "YASAK GELSE ÖNCE BENİM HABERİM OLURDU"

        Son günlerde eski eşi Serdar Ortaç'ın, Chloe Loughnan'a konuşma yasağı getirdiğine dair haberleri yalanlayan güzel model, "Kimden yasak geldi. Emin miyiz? Ben yurt dışından geldim, hiç duymadım. İlk kez sizden duyuyorum. Serdar'la problemimiz yok. Böyle bir şey yapmış olamaz. Ben zaten konuşmuyorum ki! Beni neden sustursun ki! Neden böyle bir şey yapma gereksinimi duysun? Ayrıca bana konuşmama gibi bir yasak gelse, önce benim haberim olurdu" diyerek konuya açıklık getirmişti.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ