Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Ekonomi Teknoloji Oyun Snapchat'in eski arayüzüne nasıl dönülür? Snapchat sürüm düşürme - Teknoloji Haberleri

        Bir dönemin en popüler sosyal medya uygulaması Snapchat, günden güne kan kaybetmeye devam ediyor. Bu kötü gidişe bir son vermek isteyen şirket, yeni yayımladığı güncelleme ile tam olarak hayal kırıklığı yaşattı.

        Güncelleme sonrası gelen yeni arayüzü beğenmeyen kullanıcıların hemen hepsi, bir şekilde eski sürüme geri dönebilmenin derdine düştü. Yeni arayüzün iddia edilenin aksine daha karışık ve zor olduğunu dile getiren kullanıcılar, arkadaşlarının hikayelerine ulaşmakta bile zorluk çektiklerinden şikayetçi.

        Eski sürüme nasıl dönülür?

        Eğer Android kullanıcısıysanız yapmanız gereken şey son derece basit. İlk olarak Google Play Store'ye girip ayarlardan otomatik güncellemeyi iptal etmelisiniz. Daha sonra herhangi bir APK sitesinden uygulamanın istediğiniz sürümünü indirerek tekrar kurulum yapabilirsiniz.

        REKLAM

        iPhone kullanıcılarının APK şansı olmadığından farklı bir yöntem denemeleri gerekiyor. Bir Twitter kullanıcısının verdiği bilgiye göre bu işlem için, ayarları açarak iTunes ve App Store menüsüne gelin. Buradan otomatik güncelleme özelliğini devre dışı bırakın.

        Snapchat'i açın, e-posta adresinizi girin ve şifremi unuttum seçeneğini işaretleyin. Telefonunuzun tarayıcısı üzerinden şifreyi sıfırlayın ve uygulamaya geri dönüp yeni şifreyle giriş yapın, hepsi bu kadar.

        Şurada Paylaş!

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ