Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Galatasaray Son dakika... Galatasaray'da Turgay Kıran başkanlık adaylığını açıkladı - Galatasaray Haberleri

        Süper Lig'in 16. haftasında Evkur Yeni Malatyaspor'a 2-1 kaybederek üst üste 4. deplasman mağlubiyetini alan Galatasaray'da sıcak gelişmeler yaşanıyor. Galatasaray Kulübü Yönetim Kurulu, dün teknik direktör Igor Tudor'la yollarını ayırdı ve olağanüstü seçimli genel kurul kararı aldı. 13 Ocak 2018 tarihinde yeterli çoğunluğun sağlanmaması halindeyse 20 Ocak 2018'de olağanüstü seçimli genel kurul toplantısı düzenlenecek sarı-kırmızılı kulüpte Dursun Özbek'inilk rakibi belli oldu. Galatasaray'ın eski 2. başkanlarından Turgay Kıran, alınan olağanüstü seçim kararının ardındanGalatasaray başkanlık adaylığında her zaman var olduğunu açıkladı.

        REKLAM

        Ulusal Kanal'daki bir programa telefonla bağlanarak açıklamalar yapan Kıran, "Çok geç bir karar verdi ve Galatasaray'da tam da zarar verecek bir dönemde böyle bir kararı almak zorunda kaldı. Ben her zaman, geçen dönemde de söylemiştim, Galatasaray'ın en sıkıntılı dönemlerinde dahi benim mücadelem Galatasaray'da demokrasinin işleyiş olması, bu başkanlık adaylığında her zaman var olmamdır. Bunları Galatasaraylılar çok iyi biliyor. Biz Galatasaray'ı hiçbir zaman yarı yolda bırakmadık, söz verip de yarı yolda kaçmadık." ifadelerini kullandı.

        Şurada Paylaş!

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ