Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Galatasaray Son dakika: Dünya yıldızı, Galatasaray ile anlaştı! Brezilya basını, transferi duyurdu! - Galatasaray Haberleri
        1

        Ryan Babel, Adem Büyük, Valentine Ozornwafor, Şener Özbayraklı, Jimmy Durmaz'ı transfer eden Galatasaray, transferde gaza bastı! Sarı-kırmızılılar sessiz ve derinden çalışırken Brezilya basınından flaş bir iddia geldi!

        2

        Galatasaray forvet transferinde gizliden gizliye çalışmalarını sürdürürken Fatih Terim'in yardımcısı Hasan Şaş dün yaptığı açıklamada ismi geçen bazı isimleri yalanlamıştı.

        3

        Buna karşın Brezilya basınından flaş bir iddia geldi. Meiahora'nın haberine göre Radamel Falcao, Brezilya'dan gelen teklifleri reddetti!

        4

        Falcao'nun Palmeiras ve Flamengo'dan transfer teklifleri aldığı belirtilirken Kolombiyalı yıldızın bu teklifleri reddettiği ve Galatasaray'la anlaştığı kaydedildi.

        5

        Öte yandan Yahoo Sports'un Fransa edisyonuna göre Galatasaray, Falcao'nun transferi için Güney Amerika bağlantılı sponsor çalışmaları yapıyor.

        6

        Galatasaray'ın Falcao'yla ilgilendiği haberini Fransa'nın önde gelen yayın organlarından L'Equipe de duyurmuştu. Haberde Galatasaray'ın Falcao transferini görüşmek için Fransa'ya temsilcilerini gönderdiği ve görüşmelerin başlandığı belirtilmişti.

        7

        Monaco'dan yıllık 8.5 milyon Euro maaş alan 33 yaşındaki Kolombiyalı golcü, geçtiğimiz günlerde Suudi Arabistan ve Çin'den gelen teklifleri geri çevirmişti. Falcao gelen transfer tekliflerini duyururken "Geleceğim Basra Körfezi'nde olmayacak. Monaco ile olan sözleşmeme sadık kalacağım. Hala en üst seviyede oynayabileceğimi düşünüyorum. Fiziksel olarak iyi durumdayım" ifadelerini kullanmıştı.

        8

        Monaco ile olan sözleşmesi gelecek yıl sona erecek olan Kolombiyalı yıldız, geçen sezon başında Fransa ekibiyle olan sözleşmesinde değişiklik yapmış ve yılda 14 milyon Euro olan garanti ücretinde indirime giderek 8,5 milyon Euro civarına çekmişti.

        9

        VARSA YOKSA BANEGA!

        Galatasaray, forvet ve orta saha transferlerine öncelik verirken sarı-krırmızılıların Ever Banega'daki ısrarı sürüyor! Sevilla, sarı-kırmızılılardan Fernando'ya talip olurken Galatasaray, bu teklifi reddetti.

        10

        Fatih Terim'in Fernando'nun sadece takasta kullanılmasını istediği, Banega transferinin olmaması durumunda ise Brezilyalı yıldızın ayrılmasına sıcak bakmadığı öğrenildi.

        11

        Sevilla'da yerel basında çıkan habere göre Sevilla, Fernando için Galatasaray'a resmi teklifini yaparken sarı-kırmızılılar bu teklifi reddetti ve Banega ile takasta kullanmak istedi.

        12

        MENAJERİ, MONCHI İLE GÖRÜŞECEK

        Daha önce Boca Juniors'tan aldığı teklifi Galatasaray için reddeden Ever Banega'nın menajeri, "Banega satış listesinde değil" açıklaması yapan Monchi ile bir kez daha görüşecek.

        13

        Arjantinli yıldızın menajeri Hirsig'in, Sevilla'nın sportif direktörüyle görüşeceği ve "Ya Galatasaray'a gitmesine izin verin ya da sözleşmesini uzatın" diyeceği iddia edildi.

        14

        GERVINHO ATAĞI!

        Cim-Bom, kulübü ile 2021’e kadar sözleşmesi bulunan 32 yaşındaki Fildişi Sahilli yıldız için Parma’nın kapısını çaldı. Yönetim, Gervinho’yu satın alma opsiyonu ile kiralamayı planlıyor.

        15

        Geçen sezon kiralık olarak kadrosuna kattığı Onyekuru konusunda henüz somut bir gelişme sağlayamayan Sarı-Kırmızılılar’ın, 30 Haziran 2021 tarihine kadar sözleşmesi bulunan 32 yaşındaki Fildişi Sahilli sağ açık için Parma’nın kapısını çalıp, oyuncunun şartlarını sorduğu ortaya çıktı.

        16

        İtalya basınında yer alan haberlere göre Galatasaray'ın zam istediği için İtalyan kulübü ile sorunlar yaşayan Gervinho’yu satın alma opsiyonu ile kiralık olarak kadrosuna katmayı hedeflediği belirtildi.

        17

        Fildişi Sahilli oyuncunun daha önce reddettiği Galatasaray’a gelmeye sıcak baktığı ifade ediliyor.

        18

        CHICHARITO'DA RAKİP ÇIKTI!

        Uzun bir süre Galatasaray ile ismi anılan ve transferi yılan hikayesine dönen West Ham'ın Meksikalı golcüsü Javier 'Chicharito' Hernandez için şimdi de Fiorentina iddiası geldi.

        19

        Corriere dello Sport'un haberine göre Giovanni Simeone'nin yanına bir forvet daha eklemek isteyen Fiorentina teknik direktörü Vincenzo Montella, yönetime Hernandez'in alınması için rapor verdi.

        20

        West Ham United ile 1 yıllık sözleşmesi kalan 31 yaşındaki forvet için Fiorentina'nın resmi teklife hazırlandığı belirtilirken Hernandez'in yedeği olarak Boca Juniors'tan Benedetto düşünülüyor.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ