Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Galatasaray Son dakika: Galatasaray teknik direktörü kim olacak? Efsane isimden açıklama: Galatasaray'ı istiyorum! - GS haberleri - Galatasaray Haberleri
        1

        Galatasaray’da yeni başkan Dursun Özbek bu hafta içerisinde hoca konusunun netlik kazanmasını istiyor.

        2

        Sportif AŞ'de görev alan Cenk Ergün, transfer çalışmalarını sürdürürken temasa geçilen oyuncuların imza atması için yeni hocanın onayını bekliyor.

        3

        Kadroyu koruyup 4-5 nokta transfer yapacaklarını açıklayan yeni Başkan Özbek, hoca meselesini çözdükten sonra transferde gaza basacak.

        4

        En az 2 orta sahayı sezon başı çalışmalarına yetiştirmek isteyen Sarı-Kırmızılı yönetim, başta Kerem olmak üzere Marcao ve Nelsson gibi isimlere ise iyi bir teklif gelmesi durumunda değerlendirmeye alacak.

        5

        YENİ HOCA KİM OLACAK?

        Galatasaray'da teknik direktörlük için yerli olarak Okan Buruk'un, yabancı da ise Marco Rose'un ismi öne çıkıyor.

        6

        2019 - 2020 sezonunda Medipol Başakşehir’i şampiyon yapan Buruk, sonraki sezonun ortasında turuncu lacivertlilerden ayrıldı. 48 yaşındaki teknik adam, Ocak 2021'den bu yana takım çalıştırmadı.

        13

        Galatasaray'a gitmek için can atıyorum. Taraftarın performans istediği bir takım, Avrupa'da yeniden önemli bir isim olmak istiyor. Galatasaray'ın kalbimde ayrı bir yeri var. Onu sıralamanın ortasında gördüğümde hep acı çekiyorum.

        14

        Rumen basını da Hagi'nin teklif gelmesi durumunda reddedemeyeceği tek takımın Galatasaray olduğuna vurgu yaparken, durumun önümüzdeki günlerde netleşeceğinin ve 57 yaşındaki teknik adamın, 12 yıl sonra Sarı-Kırmızılı takıma dönebileceğinin altını çizdi.

        15

        İLK AYRILIK GELİYOR

        Galatasaray'a geçtiğimiz sezon başında transfer olan Sacha Boey'in kulüple bağlarını koparmak istediği öğrenildi...

        16

        Galatasaray ile 2025'e dek sözleşmesi bulunan 21 yaşındaki futbolcunun ayrılık talebini yeni seçilen yönetime henüz iletmediği ifade ediliyor... Bununla birlikte Sacha Boey ile Alman ve Fransız takımlarının ilgilendiği iddia ediliyor. Geçtiğimiz sezonun büyük bölümünde sakatlığı nedeniyle takımdan ayrı kalan Sacha Boey, 19 karşılaşmada yer almış ve 1 gole imza atmıştı...

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ