Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Galatasaray Son dakika Galatasaray transfer haberleri - PSG'nin yıldız forveti Mauro Icardi bombası - Galatasaray Haberleri
        1

        Galatasaray, geçtiğimiz günlerde Dries Mertens ve Lucas Torreira ikilisini aynı anda İstanbul'a getirtmiş ve kısa süre içinde transferlerini resmileştirmişti.

        2

        TyC Sports'un haberine göre; Galatasaray, bu kez de PSG'den ayrılması beklenen Arjantinli forvet Mauro Icardi için görüşmelere başladı.

        3

        Haberde yer alan bilgiye göre; Cristophe Galtier'in takım bulmasını söylediği 29 yaşındaki Arjantinli forvet için, Galatasaray'ın yanı sıra Premier Lig ekibi Manchester United'ın da devrede olduğu belirtildi.

        4

        Arjantinli'nin Icardi'nin Manchester United'a satın alma opsiyonlu kiralama yoluyla transfer olmaya sıcak baktığı bildirildi.

        5

        Diğer taraftan Galatasaray yönetiminin bu transfer için Icardi'nin eşi ve aynı zamanda menajeri olan Wanda Nara ile daha önce 3 kez görüşme gerçekleştirdiği yazıldı.

        6

        Eğer bu transfer gerçekleşecek olursa yine kiralama yoluyla tamamlanacak ve Paris ekibi oyuncunun yıllık ücretinin büyük kısmını üstlenecek.

        7

        Fransız teknik adam Icardi ile ilgili son açıklamasında; "Kulüp, onun adına en iyi çözümü bulabilmek için Icardi'yle beraber çalışıyor. Bence en iyi şey kariyerini daha uygun bir yerde yeniden başlatması olacak." dedi.

        8

        29 yaşındaki forvet oyuncusu, Paris Saint-Germain'in ligdeki ilk hafta maçında kadroya alınmamıştı. Ayrıca teknik direktör Galtier, planlarında yer almayan oyuncuyu bireysel olarak takımdan ayrı çalıştırıyor.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ