Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Trabzonspor SON DAKİKA! Trabzonspor, Guilherme ile anlaştı - Trabzonspor Haberleri

        Karadeniz temsilcisi, Brezilyalı futbolcusu Guilherme ile prensip anlaşmasına varırken defans hattını Brezilya ekiplerinden Cruzeiro forması giyen Manoel Messias ile güçlendiriyor. Guilherme, sabah saatlerinde Trabzon'a gelirken, Messias'ın da bugün Trabzon'a geleceği öğrenildi. İki Brezilyalı oyuncunun da sağlık kontrollerinden sonra resmi imzayı atarak bordo mavili takımın akşam antrenmanına katılması bekleniyor.

        Bordo mavili takım bonservisi İtalya'nın Benevento kulübünde olan Guilherme ve Cruzeiro forması giyen Manoel Messias'ı 6 aylığına kiralayacak. Trabzonspor iki oyuncunun da opsiyon hakkının elinde tutarak sezonun sonunda futbolcuların göstereceği performansa göre transferlerini gerçekleştirecek.

        REKLAM

        Guilherme, bu sezon oynadığı 18 maçta 5 gol atarken 6 da asist yaptı. Brezilya Serie A'da toplam 245 maça çıkan Messias 14 gollük performans gösterdi ve 4 de asist yaptı.

        Transfer sezonunun başında Beşiktaş da oyuncuyla anlaşmış ancak harcama limiti nedeniyle siyah-beyazlılar oyuncuyu alamamıştı.

        Şurada Paylaş!

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ