Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Fenerbahçe Arda Güler bonservis bedeli dudak uçuklattı! İtalya'ya mı transfer oluyor? - Son dakika Fenerbahçe FB transfer haberleri - Fenerbahçe Haberleri
        1

        Fenerbahçe'nin genç yıldızı Arda Güler, Avrupa basınının manşetlerini süsleyemeye devam ediyor.

        2

        İtalyan ekibi Napoli, Fenerbahçe'nin 17'lik süper starını kadrosuna katmanın planlarını yaparken, Çizme basınından da bu yöndeki haberlerin ardı arkası kesilmiyor.

        3

        Önceki gün 'Fenerbahçe'nin genç mücevheri Arda Güler' başlığıyla yapılan haberlerin ardından Napoli'nin ocak ayında resmi bir teklifte bulunacağı yazıldı.

        4

        Haberde ise şu ifadelere yer verildi:

        Luciano Spaletti'nin takımı Serie A'da şampiyonluğa koşuyor ve Avrupa'yı oynadığı oyunla büyülüyor. Şampiyonlar Ligi'nde alınan zaferlerin ardından kulüp yönetimi, kadroyu güçlendirmek için devre arası transfer dönemine 70 milyon Euro bütçe ayırdı.

        5

        "Napoli bu bütçenin bir kısmıyla Avrupa futbolunun muhteşem mücevherlerinden olan Arda Güler'e yatırım yapabilir"

        6

        "17 yaşındaki Türk oyuncu, orta saha ve sağ kanat olarak oynayabiliyor. Ligde ve Avrupa Ligi'nde 12 maçta oynadı ve şimdiden 3 gol atıp, 1 asist yaptı. 2005'li bir oyuncu için çok iyi"

        7

        "Ancak Fenerbahçe'nin talebi 30 milyon euro. Napoli zaten ocak ayında ya da her halükarda haziranı göz önünde bulundurarak oyuncuyu almak için kulüple görüşmelere başlayacak."

        8

        "Napoli'nin yanı sıra Avrupa'dan bazı kulüplerin de Arda'yı yakından takip ettiği bilinirken, en ciddi aday ise İtalyan ekibi..."

        9

        futboltotal.com ve spazionapoli. net Arda Güler'i 'Türk incisi' olarak tanıttı.

        13

        Hatta Campos'un Arda Güler'i PSG'ye transfer ettikten sonra tecrübe kazanması için bir sezon kiralık olarak göndereceği ileri sürüldü.

        14

        Bu kulübün de Celta Vigo olduğu belirtildi. Luis Campos'un ayrıca Arda Güler için 25 milyon Euro'luk bir bütçeyi PSG yatırımcılarından aldığı konuşuluyor.

        Haberi Hazırlayan: İnanç Ergülen

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ