Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Ekonomi Teknoloji İnternet Son dakika: Twitter çöktü mü? Twitter'da erişim sorunu yaşandı - Teknoloji Haberleri

        Sosyal medya sitesi Twitter'a bire süre boyunca dünya genelinde bağlantı sorunu yaşandı. Twitter'a masaüstü ve mobil uygulamadan giren kullanıcılar "Teknik bir sorun var. Fark ettiğin için teşekkürler, bunu yakında düzelteceğiz ve her şeyi eski haline getireceğiz." hatasını aldı. Konuyla ilgili resmi bir açıklama yapılmazken1 saat boyunca kullanıcılar Twitter'a giriş yapamadı.

        Saat 16:55 civarında başlayan erişim sorunu, 17:40 itibarıyla sona ermeye başladı. Birçok kullanıcı, Twitter'a erişebildiğini raporlamaya başladı.

        Öte yandan, yaşanan bağlantı sorununun ABD, Kuzey Avrupa ve Asya sunucularından kaynaklandığı raporlanıyor.

        TWİTTER NEDİR?

        REKLAM

        Twitter, 2006 yılının Temmuz ayından itibaren hizmet vermeye başlayan bir sosyal medya sitesidir. Merkezi ABD'nin Kaliforniya eyaletine bağlı San Francisco'da bulunan Twitter, Jack Dorsey, Noah Glass, Biz Stone, ve Evan Williams tarafından Mart 2006'da oluşturulup Temmuz 2006'da kullanıma açıldı.

        Kullanıcılar, Twitter'da 280 karakter ile sınırlandırılan ve "tweet" adı verilen gönderiler yayınlayabilmektedir. Günümüz verilerine göre Twitter'da her dakika ortalama yaklaşık 150 bin tweet atılmaktadır.

        Şurada Paylaş!

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ