Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Basketbol Diğer Anadolu Efes Basketbol Takımı Başantrenörü Oktay Mahmuti, 70-64 yenildikleri karşılaşmada çok kötü bir mücadele sergilediklerini söyledi - Basketbol Haberleri

        Maçtan sonra düzenlenen basın toplantısında, ''Korktuğum başımıza geldi'' diyen Mahmuti, ''Farmar'ın maç içinde sakatlanması, Vujacic'in sakatlıktan çıkması, uzunların sıfırın altında katkı vermesi bizi böyle bir sonuçla karşı karşıya bıraktı. Söylenecek çok fazla bir şey yok. Kötü değil, her iki yönüyle çok kötü oynadığımız bir maç oldu. Hem yaklaşımımızın hem de oyunumuzun kabul edilebilir bir tarafı yoktu zaten'' değerlendirmesinde bulundu.

        Unicaja Malaga Başantrenörü Jasmin Repesa ise sakatlıklar nedeniyle İstanbul'a eksik bir kadroyla geldiklerini, ancak son topa kadar iyi mücadele ederek kazandıklarını ifade etti.

        ÖNERİLEN VİDEO

        28 Ekim Gecesinde Neler Yaşandı?

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ