Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Kasımpaşa Sancak Kaplan röportaj, Sancak Kaplan açıklama, Sancak Kaplan ilk yarıyı değerlendirdi, Kasımpaşa performans değerlendirmesi - Kasımpaşa Haberleri

        Sancak Kaplan, "Dış sahalarda biraz daha puan toplasaydık yerimiz çok daha farklı olurdu." dedi.

        Kasımpaşa, Süper Lig Süleyman Seba Sezonu ikinci yarı hazırlıklarına Antalya'nın Belek ilçesinde başladı. Teknik direktör Shota Arveladze yönetiminde gerçekleştirilen ilk antrenmanda futbolcular kondisyon ağırlıklı çalışmalar yaptı.

        Antrenman öncesinde Kasımpaşa'nın tecrübeli futbolcusu Sancak Kaplan, basın mensuplarına açıklamalarda bulundu.

        Sancak Kaplan, "İlk önce ikinci devre herkes için hayırlı olsun. Umarım Türk sporu için güzel bir yıl olur. Biz ilk yarı inişli çıkışlı bir performansımız oldu. İlk maçlardaki performansımız gayet başarılıydı. Ama dış sahalarda maalesef istediğimizi alamadık. Dış sahalarda biraz daha puan toplasaydık yerimiz çok farklı olurdu." şeklinde konuştu.

        Güzel bir kamp dönemi geçireceklerini dile getiren tecrübeli futbolcu, "Burada en azından eksiklerimizi giderip ikinci devreye çok daha başarılı bir başlangıç yapmak istiyoruz, umarım bunu da başarırız." ifadelerini kullandı.

        Sancak, kulübün hedefleriyle ilgili bir soruya ise "Biz tüm takım olarak konuştuğumuz gibi her maçı kazanıp kendimizi yukarılarda bulmak istiyoruz. Bunu başaracak güce de sahibiz. Umarım istediğimiz gibi ligi en iyi şekilde sonuçlandırırız." diye cevap verdi.

        Avrupa kupaları gibi bir hedeflerinin olup olmadığı yönündeki soruya da Sancak, "Dediğim gibi biz ligi en iyi sonuçta bitirmek istiyoruz. Ligi nerde bitirdiğimizi de mayıs sonunda görmüş olacağız." cevabını verdi.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ