Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Beşiktaş alexander milosevic kimdir, alexander milosevic bjk tv açıklamalar, milosevic beşiktaş ile antrenmana çıktı - Beşiktaş Haberleri

        Beşiktaş'ın yeni transferi Alexander Milosevic, siyah-beyazlı ekibin, Türkiye Ligi'nde en iyi futbol oynayan takım olduğunu söyledi.

        Milosevic, BJK TV'de yaptığı açıklamada, siyah-beyazlıların oynamaya çalışan bir takım olduğunu vurguladı.

        Maçlardan bazılarını izlediğini belirten Milosevic, "Türkiye Ligi'nde en iyi futbol oynayan takım Beşiktaş. Avrupa Ligi maçlarını da izledim. Avrupa'nın her yerinden destekçisi olan bir takımın gidebileceği yerin sınırı yok. Neden bu takım Avrupa Ligi'ni kazanmasın, neden şampiyon olmasın?" dedi.

        Taraftarlardan stadı doldurmalarını isteyen Sırp asıllı İsveçli oyuncu, "Beşiktaş'ı tek kelimeyle tarif etmek için 'taraftarlar' derdim. İsveç'teki Türk arkadaşlarımla Beşiktaş taraftarları hakkında konuştuğumda, aralarında Beşiktaşlı olmayanlar da vardı, hepsinin ortak görüşü, taraftarlarımızın Türkiye'nin en iyisi olduğu belki dünyada da en iyi taraftar grubu olduğu" şeklinde konuştu.

        Kendisi hakkında da bilgiler veren Milosevic, şunları kaydetti:

        "Uzun boylu bir oyuncuyum, ama ayaklarım da iyi. Oyunu kurarak oynamayı, kısa pasla savunmadan çıkmayı, orta saha ve forvet oyuncularıyla paslaşmayı seviyorum. Zaman zaman hücuma destek verip, gol atıyorum ama önceliğim savunma yapmak. Umarım güzel goller atarım. Orta sahaya kadar çıktığımda uzaktan şutlar da deneyebilirim."

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ