Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Galatasaray Başkan adaylarının kullanacağı oy pusulalarının renkleri, gerçekleştirilen kura çekimiyle belirlendi - Galatasaray Haberleri

        Galatasaray Kulübü'nün 23 Mayıs Cumartesi günü gerçekleştirilecek olan olağan seçimli genel kurul toplantısı öncesi başkan adaylarının kullanacağı oy pusulalarının renkleri kura çekimiyle belirlendi.

        Oy pusulası renklerinin belirlenmesi amacıyla Galatasaray Divan Kurulu Başkanı İrfan Aktar'ın yönetiminde, Türk Telekom Arena'da bir kura çekimi toplantısı düzenlenirken, başkan adayları Dursun Özbek, Ahmet Özdoğan ve Turgay Kıran bu organizasyona katılmadılar.

        İrfan Aktar'ın kapalı zarfta tuttuğu renkler için başkan adaylarına vekalet eden isimler seçim yaptı. Dursun Özbek adına kürsüye gelen Cengiz Özyalçın'ın zarfından kırmızı, Ahmet Özdoğan adına kürsüye gelen Ömer Tumay'ın zarfından sarı ve Turgay Kıran adına kürsüde yerini alan Levent Karadeniz'in zarfından ise gri renk çıktı. Böylece adayların genel kurulda kullanacakları oy pusularının renkleri belirlenmiş oldu.

        Organizasyonun sonunda kısa açıklamalar yapılırken, Cengiz Özyalçın, Ömer Tumay ve Levent Karadeniz, tüm başkan adaylarının da Galatasaray'ı daha iyi noktalara taşıma hedefinde olduğunu kaydedip, seçim sürecinde başarı dileklerinde bulundular.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ