Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Fenerbahçe Fenerbahçeli futbolculardan hakemlere kırmızı kart öfkesi - Fenerbahçe Haberleri

        HTSPOR / Ahmet Selim KUL

        Fenerbahçe’de hakem Ali Palabıyık’a büyük öfke... Başakşehir maçının son dakikaları kelimenin tam anlamıyla sinir harbi şeklinde geçti. Mehmet Topuz’un 83. dakikadaki kırmızı kartının ardından 90+2. dakikada verilen penaltı kararında Bruno Alves ve hakeme itirazı nedeniyle Caner Erkin de birer kırmızı kart gördüler. 90+6. dakikada bu kez Webo kırmızı kartla oyun dışı kalınca SarıLacivertli takım sahada 7 kişi kaldı. Böylece Fenerbahçe lig tarihinde ilk kez bir maçta 4 kırmızı kart birden gördü. Bu 4 futbolcunun yanı sıra 4. sarı kartını gören Egemen Korkmaz ile Meireles de ligin son haftasında Kadıköy’de Kasımpaşa’ya karşı forma giyemeyecek.

        PALABIYIK İÇERİYE GİREMEDİ

        Maçın bitiminde ise Fenerbahçeli futbolcuların hakem Ali Palabıyık’a öfkeleri çok büyüktü. Bunun içinde başta Emre, Volkan, Webo ve Sow olmak üzere birçok oyuncu koridorda hakemleri bekledi. Yaklaşık 15 dakikada sahada bekleyen Ali Palabıyık ve yardımcıları ortalığın sakinleşmesi üzerine içeriye girebildi.

        KORİDORLAR ÇINLADI: ‘MELO’YA ÇIKARTAMADIKLARI KARTLARI BİZE ÇIKARTIYORLAR’

        Koridorlarda Ali Palabıyık ve ekibini öfkeli bir şekilde bekleyen futbolcuların isyanları soyunma odasının koridorlarını çınlattı. Emre Belözoğlu, “Şov yapmasın. Adam gibi maçını yönetsin. Reklamını yapmasın” diye isyan ederken, Volkan’ın da “Melo’ya çıkartamadıkları kartları bize çıkartıyorlar” şeklinde bağırdığı duyuldu.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ