Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Beşiktaş Beşiktaş'ın kamp sezonunu Habertürk Spor mühaberi Kartal yiğit analiz etti - Beşiktaş Haberleri
        1

        HABERTÜRK SPOR | KARTAL YİĞİT
        Beşiktaş Yönetimi; maddi sıkıntılar ve stat problemine rağmen son 10-12 yılın en flaş takımını kurup Şenol Güneş’e teslim etti.

        2

        Malzeme kaliteli. Bundan sonrası artık bu malzemeyi kullanacak aşçıbaşına kalmış. Zira Bilic’e kısmet olmayan Quarema ve Mario Gomez gibi yıldızların yanı sıra; Rhodolfo, Beck ve Tosic gibi ihtiyaç olan mevkilere takviye yapıldı.

        3

        Sakat Veli ve Tolgay’ın bölgesi dışında çok alternatifli bir kadro yaratıldı. Beşiktaş’ın şampiyon olmaması için hiçbir neden yok çünkü oturmuş bir takıma önemli isimler alındı.

        4

        BİLİC’TEN FARKI DİSİPLİN
        Şenol Güneş sistemini tek forvet üzerine kuracak ve hücum planının kilidi kanatlar olacak. Geçen sezonun beğenilen ekibi Bursa’da oynattığı gibi takımın temel prensibi hızlı ve agresif futbol.

        5

        Futbolcularından çabuk oynamalarını isteyen Güneş, taktik idmanlar kadar kondisyon ve güç çalışmalarına da büyük önem veriyor. Aynı zamanda hep işin içinde. Adeta her anı yaşıyor. Sürekli idmanı durdurup uyarılar yapıyor.

        6

        Oyuncularına ‘Top size gelmeden, siz topa gidin’ felsefesini aşılayan Güneş, disiplini de elden bırakmıyor.. Bilic’ten en önemli farkı bu. Ufukta kısa paslarla hızlı hücuma kalkan, çok koşan ve kanatları etkin kullanacak olan bir Beşiktaş gözüküyor.

        7

        RHODOLFO TAM İSABET
        Sivok’un gidişiyle Rhodolfo’yu alan Beşiktaş, çok isabetli bir transfer yapmışa benziyor. Fiziği ile havadan geçit vermeyen Brezilyalı stoperin en sevindirici özelliği, geriden oyun kurması ve topla çıkışı.

        8

        Bu yanıyla 100. yıl kadrosundan Ronaldo’yu andırıyor. Aynı zamanda sakin ve tecrübeli. Kartal’ın sigortası olacak. Yanında Ersan ve Milosevic’ten birinin oynaması bekleniyor. Pedro’ya göre ağır basıyor.

        9

        Ama bu sefer de iki uzunun yan yana oynaması, araya atılan toplarda tehlike yaratabilir. Pedro büyük ihtimal gönderilir. Sağda Beck uyum sorununu atlamadı. Serdar oynarsa kimse şaşırmasın. Sol bekte İsmail-Tosic- Motta arasında kıran kırana forma savaşı var.

        10

        KAMPIN YILDIZI CENK TOSUN
        Mario Gomez çok kaliteli, yakaladığını affetmeyen ve kalitesini kanıtlamış bir isim. Ancak Cenk Tosun da çok formda. Kampın yıldızı. 4 maçta 4 gol attı.

        11

        Tabii ilk tercih Gomez olacaktır ama inşallah Cenk’e yine yazık olmaz. Geçen sene Bilic’in en çok eleştiri aldığı konulardan biri de Cenk’e az şans vermesiydi.

        12

        Ömer de istekli ve heyecanlı. Mustafa Pektemek ise öz güvenini yitirmiş gibi.