Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Fenerbahçe İspanyol basınının verdiği bilgilere göre; F.Bahçe'nin gözdesi Feghouli'nin peşinde devler var, Valencia bırakmak istemiyor - Fenerbahçe Haberleri

        Transfer döneminin hızlı takımı Fenerbahçe'nin, son hedefi olarak görülen Valencia'nın Cezayirli yıldızı Sofiane Feghouli konusunda flaş gelişmeler yaşanıyor.

        İspanyol basınının geçtiği son bilgilere göre; 25 yaşındaki futbolcu için girişimde bulunan takımlar arasında Fenerbahçe ile birlikte, Serie A'dan Inter ve Roma, Premier Lig'den de Tottenham bulunuyor.

        VALENCIA TAKIMDA TUTMAKTAN YANA...

        Öte yandan Valencia'nın da, oyuncusunun ayrılmasına sıcak bakmadığı ve gelecek sezon sonunda bitecek sözleşmesini uzatmak için Eylül ayında görüşmelere başlayacağı kaydedildi. Faghouli'nin menajerlerinin de, başka kulüplerle görüşme yaptıklarını İspanyol ekibine bildirdiği ve Valencia'nın buna karşılık kontrat uzatmak için istekli olduğu cevabını verdiği ifade edildi.

        Fenerbahçe'nin yaklaşık 8 milyon Euro bonservis bedeli ödemeyi kabul ettiği belirtilen yıldız orta sahanın durumunun, önümüzdeki hafta içinde netleşmesi bekleniyor.

        (Sporx)

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ