Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Şampiyonlar Ligi Manchester United'ın sol beki Luke Shaw'un bacağındaki iki kemiği kıran PSV Eindhoven futbolcusu Hector Moreno, UEFA tarafından maçın adamı seçildi - Futbol Haberleri

        Karşılaşmanın 16. dakikasında PSV'nin Meksikalı stoperinin, sert müdahalesi sonrasında yerde kalan 20 yaşındaki Shaw'ın bacağı iki yerden kırıldı.

        Buna rağmen pozisyonda kart görmeyen Moreno, 2-1 kazandıkları karşılaşmanın ardından UEFA'nın resmi internet sitesi tarafından maçın oyuncusu seçildi.

        Fibula ve tibia kemikleri kırılan Shaw'un ise tedavisinin 6 ay sürmesi bekleniyor. Sosyal medyadan bir mesaj paylaşan Shaw, tedavisine hemen başlandığını belirterek "Durumumu tarif edecek kelime bulamıyorum. Her şey yeniden başlıyor. Daha güçlü döneceğim" dedi.

        MORENO: KENDİMİ KÖTÜ HİSSEDİYORUM

        Bu arada pozisyonla ilgili açıklama yapan Moreno, "Pozisyonda rol aldığım için kötü hissediyorum. Gerçekten üzgünüm" dedi.

        Manchester United teknik direktörü Louis van Gaal'in aksine pozisyonun faul olduğunu düşünmediğini söyleyen Meksikalı oyuncu, "Bence topla oynadım ama bu pozisyonda faul olup olmaması önemli değil. Shaw ve ailesi adına üzgünüm" diye konuştu.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ